Keresés:
Felnőttképzés
A GKZ által hirdetett felnőttképzések...

Adult Education * Free photo on Pixabay * Author: Gerd Altmann (geralt)

Kiknek kínáljuk alábbi, ingyenes részvételű, 30 órás képzéseinket? Minden felnőtt számára, függetlenül attól, hogy tanul, dolgozik, álláskereső vagy nyugdíjas. Csak nyitottság, érdeklődés szükséges az új ismeretek befogadásához...

 

GENERÁCIÓK KOMMUNIKÁCIÓJA - A képzés célja a résztvevők ráébresztése arra, hogy a korosztályi jellemzők eltérései ellenére hogyan tudnak hatékonyan kommunikálni és például a szervezetben eredményesen együttműködni. A kurzus globális célja tehát a kommunikációs képesség, együttműködési képesség, az empátia, a konfliktuskezelő képesség fejlesztése, azaz a személyes és szociális kompetencia kör ezen elemeire való figyelemirányítás, és e kompetenciaelemek tudatos használata.

Jelentkezési határidő: 2019. március 28.

[Részletes információk és jelentkezés]

 

LIFE MANAGEMENT (angol nyelvű képzés!) - A képzés célja felruházni a résztvevőket azokkal az ismeretekkel, képességekkel és kompetenciákkal, amelyek hozzásegítik őket egy teljesebb, pénzügyileg stabilabb, testileg és lelkileg egészségesebb élet megvalósításához. A képzés során a résztvevők – miközben jártasságot szereznek különböző személyiségfejlesztő, stresszoldó és konfliktuskezelési technikákban – jobban megismerik önmagukat és azonosítani tudják életük azon aspektusait, melyek javításával életminőségük is pozitív irányba változhat.

Jelentkezési határidő: 2019. február 4., 12:00

[Részletes információk és jelentkezés]

 

A képzések az „EFOP-3.4.3-16-2016-00020 Felsőoktatási intézményi fejlesztések a felsőfokú oktatás minőségének és hozzáférésének együttes javítása érdekében” elnevezésű, a Budapesti Gazdasági Egyetemen jelenleg zajló pályázat keretein belül az „Innovatív megoldásokkal a BGE felsőfokú képzései minőségének és hozzáférhetőségének javításáért” elnevezésű projekt keretében kerülnek megszervezésre.


[Közzététel a BGE felnőttképzési honlapjának hírei alapján.]


Hírek

Hírek

A 2019/2020. tanévre (2019. szeptemberi kezdéssel) meghirdetett felsőoktatási szakképzési szakjaink érettségivel rendelkező felvételizők számára.

A 2019/2020. tanévre (2019. szeptemberi kezdéssel) meghirdetett alapképzéseink (BA/BSc) érettségivel rendelkező felvételizők számára.

Solution by Sense/Net | Powered by Sense/Net ECM