Keresés:
Események
«2019. április»
HKSzeCsPSzoV
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930

Kutatás, tudományos élet

Kutatások

Az egyetemen folyó kutatási tevékenységek nyilvánosságát a BGE honlapjának kutatási oldala hivatott biztosítani. A kari kutatási tevékenység részletesebb bemutatása céljából folyamatosan közzétesszük az oktatási szervezeti egységek, kutatócsoportok kutatási terveit és eredményeit. Oktatóink egyéni kutatási tevékenységéről az oktatók oldalain található információ (a kapcsolódó szerzői tevékenységet az MTMT, valamint a BGE Publikációtár Repozitórium reprezentálja).

A hallgatói kutatási tevékenységet a kari Tudományos Diákkör oldalai ismertetik. Az Előfizetett adatbázisok menüpont sorolja fel azokat a szolgáltatásokat, melyek a kar hallgatói és oktatói számára hozzáférhetőek.

 

 

ERASMUS+ mobilitás

Karunk is szervez hallgatói és oktatói mobilitásokat az Erasmus+ program keretében. Jelenleg 3 partnerintézmény között lehet választani, a szlovák komarnoi Selye Egyetem, a cseh olomouci Moravian University és az erdélyi csíkszeredai Sapientia Egyetem között, azonban, aki máshova szeretne menni az is megoldható. A partnerintézmények köre folyamatosan bővül.

 

Konferenciák

Kizárólag a kar saját szervezésű tudományos konferenciáit bemutató tartalomegység.

 

Tudományos Diákkör (TDK)

A karon működő TDK szervezet tevékenységének, eredményeinek bemutatása.

 

Előfizetett adatbázisok

A GKZ-ról 2016-ban elérhető, előfizetett adatbázisok felsorolása és linkek az ismertetőkhöz, valamint az adatbázisok címeihez.

 

Hírek

Hírek

A GKZ oktatója, dr. Takács Dávid főiskolai docens az Erasmus+ oktatói mobilitás program keretében 2019. április 8-tól 2019 április 10-ig vendégelőadóként vett részt a csehországi Moravian Business College Olomouc INTERNATIONAL...

Solution by Sense/Net | Powered by Sense/Net ECM