Keresés:
EFOP-4.2.1-16-2017-00016 - Innovációs és Tudásközpont kialakítása

EFOP-4.2.1-16-2017-00016 - Innovatív megoldások alkalmazásával a BGE GKZ Innovációs és Tudásközpont kialakítása

A BGE zalaegerszegi Gazdálkodási Karának „Innovatív megoldások alkalmazásával a BGE GKZ Innovációs és Tudásközpont kialakítása” elnevezésű projektje az EFOP - 4.2.1 intézkedés keretében 693 653 898 Ft támogatásban részesült. A BGE GKZ Innovációs és Tudásközpont barnamezős fejlesztése Zalaegerszegen a versenyképes tudáshoz való hozzáférést biztosíthatja az érintettek (oktatók, kutatók, társadalom szereplői) számára, hozzájárulva ezzel a munkaerő-piaci relevancia növekedéséhez. Az Innovációs és Tudásközpont létrehozásával olyan modern, nemzetközi üzleti környezetet szimuláló oktatási és szolgáltató terek kerülnek kialakításra, amelyek a vállalati együttműködéseken alapuló gyakorlati képzés szakmai koncepciójának megvalósítását szolgálják. Az új, innovatív megoldások hozzájárulnak a kutatási hálózatok bővüléséhez, a térség innovációs potenciáljának erősödéséhez, a zalai térség társadalmi és gazdasági fejlődéséhez. A fejlesztés a 2018-2019. tanév kezdetére valósul meg.

 

Tekintse meg a fejlesztés látványtervéről készült videót!

 Hírek

Hírek

Környezetbarát, geotermikus energiát hasznosító, klimatizált, teljesen akadálymentesített és WiFi-vel ellátott épületben várjuk az érdeklődőket!

Ezen az oldalunkon olyan internetes forrásokhoz biztosítunk kapcsolódást, melyek játékos ismeretszerzést tesznek lehetővé a fenntarthatóság témakörében.

Solution by Sense/Net | Powered by Sense/Net ECM