Keresés:
Események
«2019. április»
HKSzeCsPSzoV
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930

Köszöntő

 

Szeretettel köszöntöm a Budapesti Gazdasági Egyetem Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg Szenior Akadémia oldalának Látogatóit, Érdeklődőket és a Szenior Hallgatókat.


„…Nagyság csak az öregkor hatalmánál, tartós súlyánál és szelleménél lehetséges. Hatalom és szellem, ez az öregkor és nagyság…”


Thomas Mann eme nemes gondolatát magunkénak érezve Zalaegerszeg Város Önkormányzata évek, évtizedek óta támogatja az időskorúak mindennapjainak színesebbé, tartalmasabbá tételét. Idősbarát Önkormányzatként a nyugdíjas klubok, civilszervezetek közéleti szerepének erősítése mellett kiemelt figyelmet fordítunk a szépkorúak szellemi frissességének, vitalitásának megőrzésére. Az 55. életévüket betöltöttek számára meghirdetett országos szabadegyetemi előadássorozatnak, a Szenior Akadémiának köszönthetően Zalaegerszegen tavaly óta több százan ültek vissza az iskolapadba. A tanulni vágyók félévente hat alkalommal megannyi érdekes előadás közül választhatnak. Az ingyenes képzés során főleg időskorúakat érintő kérdéseket boncolgatnak az előadók, de számos egyéb témában is bővíthetik ismereteiket a lelkes szeniorok. A szabadegyetem az élethosszig tartó tanulás, az újdonságok elsajátításán túl kiváló alkalom új közösségek, baráti kapcsolatok kialakítására, a hétköznapok változatosabb eltöltésére.  
Ősszel ismét nagy szeretettel várjuk régi és új Szenior Hallgatóinkat és biztosíthatom Önöket, hogy a szervezők idén is izgalmas programokkal, előadásokkal készülnek felejthetetlenné tévé egy újabb szemesztert a zalaegerszegi Szenior Akadémián.

 

Balaicz Zoltán

Zalaegerszeg Megyei Jogú Város Polgármestere,
Zalaegerszeg Város Idősügyi Tanács Elnöke


Hírek

Hírek

A GKZ oktatója, dr. Takács Dávid főiskolai docens az Erasmus+ oktatói mobilitás program keretében 2019. április 8-tól 2019 április 10-ig vendégelőadóként vett részt a csehországi Moravian Business College Olomouc INTERNATIONAL...

BGE GKZ csapata bejutott a Magyar Nemzeti Bank és a Budapesti Corvinus Egyetem MNB Tanszéke által szervezett Országos Bank / Code Verseny elődöntőjébe, amely 2019. 04. 10-én (szerdán) került lebonyolításra Budapesten.

Solution by Sense/Net | Powered by Sense/Net ECM