Keresés:
Események
«2020. július»
HKSzeCsPSzoV
12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031

Magyar Közgazdasági Társaság Zalaegerszegi Ifjúsági Szervezet (MKT ZISZ)

MKT ZISZ Facebook

Elérhetőségek:
Cím: 8900 Zalaegerszeg, Gasparich M. u. 18/a
Elhelyezés: F épület földszint 005. szoba
Telefon: +36(92)509-923 * E-mail: mktzalaegerszeg@gmail.com

Az MKT iroda vizsgaidőszakban és a nyári szünetben nem tart nyitva.


Elnök:
Végh Viviána Anna

 

A Magyar Közgazdasági Társaság Zalaegerszegi Ifjúsági Szervezetének honlapja

 


Szervezetünk rövid bemutatása:

MKT ZISZ logóAz MKT Zalaegerszegi Ifjúsági Szervezete a Magyar Közgazdasági Társaság Ifjúsági Bizottságának leányszervezete, mely a Budapesti Gazdasági Egyetem Gazdálkodási Karán működik, Zalaegerszegen.

MKT
A 2018-ban 124 esztendős Magyar Közgazdasági Társaság (MKT) a közgazdász társadalom ismert és elismert szervezete.

MKT IB
Az MKT Ifjúsági Bizottságának (IB) alapvető célja szakmai szerveződésbe integrálni azon fiatalokat, leendő és már végzett közgazdászokat, akik érdeklődnek a szakma iránt, akik szeretnének folyamatosan fejlődni, első kézből értesülni a világ, a régió, az ország gazdasági ügyeiről, gazdaságpolitikai kérdéseiről.

Tagjaink közé várjuk azokat a fiatalokat, akik felismerik a szakmai kapcsolatrendszer építésének a fontosságát.

Az MKT IB tevékenységét magyarországi egyetemeken és főiskolákon végzi. A zalaegerszegi szervezet legfőbb szándéka, hogy Karunk hallgatói számára lehetőséget adjon a tanulás és a szórakozás közötti egyéni egyensúly megteremtésére.

 

MKT Zalaegerszeg

Tagjaink
A BGE Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg hallgatói, akik megpróbálják már a főiskolás évek alatt megszerezni mindazokat a többletismereteket és készségeket, amelyekre későbbi pályafutásuk során szükségük lesz valamint fontosnak tartják szakmai kapcsolatrendszerünk kiépítésének elkezdését már a főiskolai éveik alatt.

Tisztában vagyunk azzal, hogy egy kezdő közgazdász minél inkább járatos leendő szakmájának gyakorlati felhasználásában, annál nagyobb esélye lesz a sikeres elhelyezkedésre, és a munkában való helytállásra.

Az aktív részvétellel mindenki fejlesztheti kreativitását, magabiztossá válhat, tesztelheti vezetői képességét. Ezen tulajdonságok később igen hasznosak lesznek egy vezető munkakörben.

Programjaink

  • Szakmai előadások: Rendszeresen szervezett programjaink keretében más-más meghívott tart előadást, melyen megosztják szakmai tapasztalataikat a hallgatókkal, válaszolnak a kérdésekre és vitáznak a témában elmélyült ismeretekkel rendelkezőkkel.
  • gólyaavató és a főiskola hallgatói önkormányzatával közösen szervezett Egyetemi Napok további kikapcsolódást jelentenek a hallgatók számára.
  • Rendszeresen szervezünk bel- és külföldre utazásokat, amelyek nagyszerű lehetőségeket és élményeket biztosítanak a főiskola hallgatói és tanárai számára.
  • Az évente megrendezendő Fiatal Közgazdászok Országos Találkozója lehetőséget ad arra, hogy tagjaink megismerkedjenek végzett közgazdászokkal, egymással és értékes kapcsolatokra tegyenek szert.

Jövőképünk
Karunkon végzett hallgatók nagy elméleti és jó gyakorlati tapasztalatokkal rendelkeznek. Szervezetünk ezt a kiemelkedő tudásbázist szeretné bővíteni, szélesíteni előadások, szakmai konferenciák szervezésével. Célunk, hogy kialakuljon egy olyan közgazdász társadalmi réteg, amely eredményesebben tud együttműködni Hazánk gazdasági megerősödésének, felemelkedésének érdekében.

 


Legfontosabb rendezvényeink a 32. és a 34. Fiatal Közgazdászok Országos Találkozója (FIKOT) 2012. március 16-18. és 2014. április 25-27. között a zalaegerszegi karon valósultak meg.

Solution by Sense/Net | Powered by Sense/Net ECM