Keresés:
TDK 2019
2019.12.10

2019. november 28-án került megrendezésre a Budapesti Gazdasági Egyetem 2019 évi Tudományos Diákköri Konferenciája a Pénzügyi és Számviteli Kar rendezésében. A megnyitón Dr. habil Szegedi Krisztina tudományos rektorhelyettes és Dr. Csillag Sára a Pénzügyi és Számviteli Kar dékánja köszöntötték a megjelent hallgatókat és oktató kollégákat.

Ezt követően Bartha Lajos, a TeMA Tehetség Menedzsment Alapítvány kurátora mutatta be az alapítvány tevékenységét a hallgatóknak és ösztöndíjtámogatást ajánlott fel egy, a konferencián kiemelkedően szereplő hallgató számára. Hagyományos program a TDK plenáris ülésén egy szakmai előadás, melyet ebben az évben Vas Zoltán értékesítési és marketing igazgató, az A4CMarketing Kft. tulajdonosa tartott az „Eladásösztönző marketing titkai” címmel.

A délutáni program során 124 hallgató mutatta be a dolgozatát 15 szekcióban. A 2019 évi TDK Konferenciára a hallgatók 109 dolgozatot neveztek, melyek elkészítéséhez 79 konzulens oktató és kutató kolléga, valamint vállalati szakemberek nyújtottak segítséget. A hallgatók rendkívül érdekes, izgalmas témákkal készültek, melyeket tudományos igényességgel igyekeztek kidolgozni, majd kutatási eredményeiket a szekcióüléseken színvonalas prezentációkban mutatták be.

A szekcióüléseket követően az érdeklődök részt vehettek a „Legyen Ön is közgazdász!” vetélkedőn, illetve megtekinthették a Külkereskedelmi Karon megrendezett TDK-Plakátverseny legsikeresebb alkotásait.

Az eredményhirdetésen Dr. habil Szegedi Krisztina tudományos rektorhelyettes értékelte a 2019 évi BGE TDK Konferenciát, majd átadta a díjakat. A 14 I. díj, 17 II. díj, valamint 9 III. díj mellett a hallgatók – a támogató cégeknek és intézményeknek köszönhetően – számos értékes Különdíjban is részesültek.

A szekciózsűrik javaslata alapján a bemutatott dolgozatok közül 39 vehet részt a 2021-ben megrendezésre kerülő 35. Országos Tudományos Diákköri Konferencián.

A BGE szintű eredményeket ITT olvashatják. 

 

Gratulálunk minden résztvevőnek és konzulenseiknek!Solution by Sense/Net | Powered by Sense/Net ECM