Keresés:
Dialogues with the Orient IV. - Indonesia at a Glance: Unity in Diversity in the 21st Century
2019.12.03

2019. november 27-én megrendezésre került a Keleti Üzleti Akadémiai Központ (OBIC) Dialogues with the Orient rendezvénysorozatának kulturális programokkal tűzdelt negyedik eseménye, melynek ezúttal Indonézia és rohamosan fejlődő gazdasága állt a középpontjában.

A rendezvényt hagyományos gamelán zene nyitotta meg, majd Prof. Dr. Heidrich Balázs, rektor köszöntötte a közönséget. Ezt követően három meghívott vendégünk - Őex. A. H. Dimas Wahab, Indonézia magyarországi nagykövete, Dr. Révai-Bere Norbert, a Külgazdasági és Külügyminisztérium Leggyorsabban Fejlődő Gazdaságok Főosztályának egykori vezetője és Laura Sylvia Johanna, a budapesti Indonéz Nagykövetség kulturális ügyekért felelős diplomatája – mutatta be Indonéziát gazdasági, politikai és kulturális szempontból.

Az előadásokat követően a közönség még elmerülhetett a balinéz Tari Joged táncban, végül pedig mindenki a vendégünk volt a gamelán zene által kísért indonéz kávézásra. A további képek megtalálhatóak az OBIC honlapján, illetve Facebook- és Instagram-oldalán.

A kulturális programokért, az indonéz kávéért és sütiért szeretnénk külön köszönetet mondani a budapesti Indonéz Nagykövetségnek.


Solution by Sense/Net | Powered by Sense/Net ECM