Keresés:
OTDT Roska Tamás Tudományos Előadás pályázati felhívás
2020.07.09

Az Országos Tudományos Diákköri Tanács (OTDT) meghirdeti a Roska Tamás Tudományos Előadás pályázatát. 

Az Országos Tudományos Diákköri Tanács (OTDT) a felsőoktatás különböző képzési szintjein történő tehetséggondozó, tudományos kutatói tevékenység folyamatosságának támogatása és perspektíváinak felmutatása, a tehetség elismerése és a fiatal kutatói teljesítmények megismertetése, valamint Roska Tamás tudományterületeket összekapcsoló, nemzetközileg elismert kutatói életműve előtti tiszteletadás céljából életre hívta a Roska Tamás Tudományos Előadás intézményét. 


Az OTDT felhívja a doktoranduszok figyelmét, hogy színvonalas pályamunkákkal nevezzenek a 35. OTDK-n tartandó Roska Tamás Tudományos Előadás megtartására. Az OTDT egyidejűleg arra kéri a doktori iskolák, a Doktoranduszok Országos Szövetsége (DOSZ) és a Pro Scientia Aranyérmesek Társasága (PSAT) vezetőit, ösztönözzék a pályázat beadására és ajánlják a legkiválóbb doktoranduszaikat a Roska Tamás Tudományos Előadás pályázat beadására.

A pályázatokat az OTDT honlapról elérhető elektronikus felületen kell benyújtani.

A jelentkezési periódus: 2020. július 1-től 2020. szeptember 30-ig (CEST 23:59 óra) tart, ez az online felületről generált és nyomtatott, aláírt pályázati űrlap postára adásának határideje. 

 

A teljes pályázati felhívás ITT, a pályázati felület pedig ITT érhető el. 


Solution by Sense/Net | Powered by Sense/Net ECM