Keresés:
Mesterszak szóbeli felvételi 2019 május
2019.04.03
Tájékoztató mesterszak szóbeli felvételi elbeszélgetésről . Szóbelik időpontja :2019 május 27-31.

Tájékoztató mesterszak szóbeli felvételi elbeszélgetésről

A Budapesti Gazdasági Egyetem Pénzügy és Számviteli Kara által gondozott mesterképzések szóbeli felvételi elbeszélgetései 2019. május 27. és 31. (hétfő-péntek) között kerülnek megrendezésre.

A felvételi elbeszélgetés pontos időpontjáról és helyszínéről a behívott jelentkező előzetes, a felvételi eljárás során megadott e-mail címre értesítést kap.

Amennyiben a felvételi első időpontja előtt egy héttel (2019. május 20-ig) ezen információkról nem kap tájékoztatást, akkor e-mailben, Bali Anita – bali.anita@uni-bge.hu -, a képzés ügyintézőjénél, illetve az egyes szakok mentoránál érdeklődhet:

1.     Vállalkozásfejlesztés szak: Zsigmond Száva mentor.vf@uni-bge.hu

2.    Számvitel szak: Szijártó Boglárka; Szijarto.Boglarka@uni-bge.hu

3.    Pénzügy: Dr. Nagy Gyula DrNagy.Gyula@uni-bge.hu

Egy időpontra több hallgató kerül behívásra, a szólítás betűrendben vagy megegyezés alapján, egyéni sorrendben történik. A megadott kezdőidőpontra, kérjük, mindannyian jelenjenek meg!

A szóbeli felvételi jellegét tekintve egy motivációs beszélgetés, melynek időtartama jelentkezőnként körülbelül 10-15 perc.

A szóbeli elbeszélgetés eredményéről a felvi-n beírt pontok alapján értesülnek; a felvételi vizsgán elért pontszámot a vizsga végén nem hirdetjük ki.

 

Vállalkozásfejlesztés szóbeli felvételire való felkészüléshez segédletet:

https://uni-bge.hu/PSZK/Mesterkepzesek/dokumentumok/Vallalkozasfejlesztes-Mesterszak-levelezo-kepzes/Informaciok_2019_szeptembereben_indulo_kepzeshez/felkeszules_a_felvetelire_2019.pdf

 

Felvételivel, kreditelismeréssel kapcsolatban az alábbi linken találnak információkat illetve kérdéseiket a mesterfelvetel@uni-bge.hu címen tehetik fel.

https://uni-bge.hu/PSZK/Felvetelizoknek/Mester-felveteli-eljaras-oldal

 

Sikeres felvételit kívánunk!

 


Hírek

Hírek

Pénzügy szak mesterképzés tájékoztató 2019. május 8. 14:40 III. előadó!

Mesterképzés szakdolgozatkészítés részletes tartalmi és formai leírása A záróvizsga feltételei és menete

Solution by Sense/Net | Powered by Sense/Net ECM