Keresés:
Egyszer volt...egy TDK Konferencia_2019
Egy hete már, hogy megtartottuk éves TDK konferenciánkat
2019.12.05
Egy hete már, hogy megtartottuk éves TDK konferenciánkat - a nyitó előadást azóta is lelkesen emlegetik Hallgatóink!

Előadó: Vas Zoltán - értékesítési és marketing igazgató, tulajdonos; A4C Marketing Kft.


Előadásának címe: Az eladásösztönző marketing titkai - avagy: hogyan tudod hatékonyan ösztönözni vásárlóid, miközben fogyasztói szokásaik egyre gyorsabban változnak?


Mit jelent ma az értékesítés támogatás a különböző piaci szereplők számára, és milyen promóciós eszközöket érdemes bevetni a vevők megtartása érdekében? Mik a vásárlók és a márkák elvásásai ma az eladásösztönzés során?

A prezentációval behozta az egyetem falai közé azt a tudást, ami már kiállta a valóság és a piac próbáját, felvillantva, hogy milyen promóciós megoldások jellemzők 2019-ben, és milyen irányok, trendek látszanak megvalósulni.

Mindannyian hiszünk abban, hogy a tudomány és a vállalatok kölcsönösen nyernek azzal, ha a gyakorlati szakemberek visszajelzést adnak, és a hallgatók számára is előnyös, hisz az egyetem padjaiból kikerülve felkészültebben tudják megélni az első megmérettetéseket.


Hírek

Hírek

A PSZK-n megrendezett BGE TDK 2019 Konferencia képei elérhetőek a honlapunkon itt: https://uni-bge.hu/galeria/bge-tdk-2019

Egy hete már, hogy megtartottuk éves TDK konferenciánkat - a nyitó előadást azóta is lelkesen emlegetik Hallgatóink!

A TDK Nap mindenki számára eredményes és hasznos volt! Köszönetünket fejezzük ki valamennyi résztvevő PSZK-s Hallgatónak, konzulenseiknek, a zsűri tagjainak! A PSZK-s helyezések és az országos versengésre javasoltak...

Solution by Sense/Net | Powered by Sense/Net ECM