Keresés:
TDK TÁJÉKOZTATÓ_2019.
2019. szeptember 24. kedden 18 órakor az I. előadóban
2019.09.19
Szeretettel hívjuk, várjuk, ismerkedjen meg a tudományos diákélettel, elmondjuk Önnek, hogy TDK-zni miért kiváló lehetőség!

KEDVES PSZK-s HALLGATÓ!

 

Szeretettel hívjuk, várjuk, ismerkedjen meg a tudományos diákélettel, elmondjuk Önnek, hogy TDK-zni miért kiváló lehetőség!

 

TDK Tájékoztató 2019. szeptember 24. kedd 18 órakor az I. előadóban

 

A tájékoztatón minden kérdésére választ kap és találkozhat a tanszékek TDK felelőseivel, akik bemutatják az általuk kínált izgalmas kutatási lehetőségeket, amely munkában támogatást adnak a választható tanszéki konzulensek!

 

Szakdolgozatot írni kötelezettség, TDK-t írni viszont olyan élmény, amelyet a munkáltatók önálló teljesítményként nagyra értékelnek!

A BGE 2019-es őszi Tudományos Diákköri Konferenciáját idén a mi karunk rendezi. A konferencia időpontja: november 28., csütörtök, minden hallgatót várunk a konferenciára – s közülük minél több versenyző hallgatót is!

  

A Tájékoztatón kívül is elérhetőek vagyunk:

az egyetemi honlapon megtalálható e-mail címünkön, továbbá a facebook oldalunkon és a BGE honlapon is: https://www.facebook.com/Pszk2013EviTdkKonferencia/

https://uni-bge.hu/PSZK/Szervezeti-egysegeink/PSZK_HALLGSZERV/tdk/Dokumentumtar

 

Folyamatosan segíti, támogatja Önt céljai elérésben a PSZK TDT csapata:

 https://uni-bge.hu/PSZK/Szervezeti-egysegeink/PSZK_HALLGSZERV/tdk/tdkmunkat

 

 Üdvözlettel:

 Dr. Bán Erika – TDT elnök és Faragóné Lepp Katalin – TDT titkár

  

Hajrá PSZK! Smile


Hírek

Hírek

A PSZK-n megrendezett BGE TDK 2019 Konferencia képei elérhetőek a honlapunkon itt: https://uni-bge.hu/galeria/bge-tdk-2019

Egy hete már, hogy megtartottuk éves TDK konferenciánkat - a nyitó előadást azóta is lelkesen emlegetik Hallgatóink!

A TDK Nap mindenki számára eredményes és hasznos volt! Köszönetünket fejezzük ki valamennyi résztvevő PSZK-s Hallgatónak, konzulenseiknek, a zsűri tagjainak! A PSZK-s helyezések és az országos versengésre javasoltak...

Solution by Sense/Net | Powered by Sense/Net ECM