Keresés:
Tavaszi TDK Tájékoztató
2019. május 8. szerda 16,30 "C" terem
2019.05.03
Minden kedves érdeklődő hallgatót, kollégát szeretettel várunk a tájékoztatóra!

Jó pár éves gyakorlatot követve még a nyár előtt szeretnénk felhívni hallgatóink figyelmét a Tudományos Diákköri Konferencia (TDK) adta lehetőségekre, hogy minél tudatosabban és alaposabban készülhessenek erre a tudományos, és szakmai megmérettetésre.

Ennek első lépéseként jövő héten szerdán, május 8-án, 16:30-kor TDK tájékoztatót tartunk a C teremben, amelyre szeretettel várjuk az érdeklődőket – minél több érdeklődőt!

Az általános tájékoztatónkat követően a tanszékek TDK felelősei bemutatják a tanszékeik által kínált kutatási lehetőségeket.

A BGE 2019-es őszi Tudományos Diákköri Konferenciáját idén a mi karunk rendezi. A konferencia időpontja: november 28., csütörtök, minden hallgatót várunk a konferenciára – s közülük minél több versenyző hallgatót is!

Hajrá PSZK! :)

TDT elnök: Dr. Bán Erika
TDT titkár: Faragóné Lepp Katalin


Hírek

Hírek

A PSZK-n megrendezett BGE TDK 2019 Konferencia képei elérhetőek a honlapunkon itt: https://uni-bge.hu/galeria/bge-tdk-2019

Egy hete már, hogy megtartottuk éves TDK konferenciánkat - a nyitó előadást azóta is lelkesen emlegetik Hallgatóink!

A TDK Nap mindenki számára eredményes és hasznos volt! Köszönetünket fejezzük ki valamennyi résztvevő PSZK-s Hallgatónak, konzulenseiknek, a zsűri tagjainak! A PSZK-s helyezések és az országos versengésre javasoltak...

Solution by Sense/Net | Powered by Sense/Net ECM