Keresés:
Nemzetközi Mobilitási Iroda

UPDATE:

 

Tisztelt Hallgatók!

 

Ezúton tájékoztatjuk Önöket, hogy a Mobilitás Kiegészítő Ösztöndíj (MOKIÖ) elbírálásra került és örömmel értesítjük Önöket, hogy minden beadott pályázat elnyerte a MOKIÖ-t.

Az első félévben Erasmus tanulmányokon részt vevő hallgatók a pontos összegről a jövő hét folyamán kapnak értesítést, a kifizetésre december hónapban sor kerül.

A második félévben kiutazó hallgatók a pontos összegről a későbbiekben kapnak tájékoztatást, mert ez függ a mobilitás kezdő- és zárónapjától.

 

Karunkon 2008 óta folyik angol nyelvű képzés a Pénzügy és számvitel alapszakon. Az idegen nyelvű képzés nagyban elősegítette, hogy Egyetemünk bekapcsolódjon a nemzetközi mobilitás hálózatába, elősegítve ezzel a beérkező külföldi hallgatók számának növekedését, valamint a különböző nemzetközi ösztöndíjakkal kiutazó hallgatóink létszámának folyamatos növekedését.
A Nemzetközi Mobilitási Iroda szorosan együttműködik a Nemzetközi és tudományos ékánhelyettessel. 

A Nemzetközi Mobilitási Iroda feladatai közé tartozik:

  • Erasmus+ program koordinálása (hallgatói, oktatói, személyzeti mobilitás)
  • bilaterális szerződések kötése, új partnerintézmények megkeresése
  • nemzetközi konferenciákon / oktatási vásárokon való megjelenés 
  • Campus Mundi program koordinálása
  • Stipendium Hungaricum ösztöndíjprogram koordinálása

Célunk, hogy minél több hallgatónk vegyen részt egy vagy két féléven keresztül külföldi részképzésben, valamint az Egyetem és a Kar életét színesítve minél több külföldi hallgatót fogadjunk az elkövetkezendő félévek során.

 

Nyitvatartás:

Hétfő: 13:00-16:00

Kedd: 10:00-13:00

Szerda: 13:00-16:00

Csütörtök: 10:00-13:00

Péntek: 10:00-12:00

Hírek

Hírek

Júliusban diplomázol? Szeretnél akár kilenc hónapot külföldi szakmai gyakorlaton tölteni az Európai Unió bármely országában Erasmus+ ösztöndíjjal? Itt a lehetőség!

A BGE PSZK pályázatot hirdet a hallgatók részére ERASMUS+ és CAMPUS MUNDI szakmai gyakorlati mobilitásban való részvételre!

Solution by Sense/Net | Powered by Sense/Net ECM