Keresés:
 Dr. Réthi Gábor

Dr. Réthi Gábor

kari nemzetközi vezető
adjunktus
PhD

Elérhetőségek:

Bemutatkozás

A Budapesti Gazdasági Egyetem Pénzügyi és Számviteli Kar Vállalkozás és Emberi Erőforrások Intézeti Tanszékén dolgozik, adjunktusként. 2008-ban diplomázott a Miskolci Egyetemen menedzsment főszakirányon, nemzetközi üzlet mellékszakirányon. A Miskolci Egyetemen, a Vállalkozás Elmélet és Gyakorlat Doktori Iskolában szerzett Ph.D. fokozatot 2017-ben. „A korrupció kultúrája” című disszertációjában a korrupció és kulturális különbségek kapcsolatát vizsgálta.

2008 és 2017 között tanított a Miskolci Egyetem (2010-től tanársegédként) angol és magyar nyelven. A Babes-Bolyai Egyetem, Kolozsvár és az Universidad Pontificia Bolivariana, Kolumbia meghívott előadója. 2009 óta rendszeresen részt vesz szervezetfejlesztési tanácsadói, szakértői projektekben hazai és multikulturális környezetben. 2014 óta nemzetköziesedési koordinátorként és tanácsadóként is tevékenykedik. Fontosnak tartja, hogy gyakorlati tapasztalatait folyamatosan beépítse az oktatásba is.

Tagságok

2014 óta az Academy of International Business (AIB) tagja

Kutatási területek

Idegen nyelvű és magyar szakcikkek és könyvfejezetek szerzője. Fő kutatási területei: kultúraközi menedzsment, szolgáltatásmenedzsment, szervezeti kultúra, korrupció.

Fogadóóra

Helye Ideje Megjegyzés
A03 kedd: 13.00-14.30 e-mail-es előzetes egyeztetés alapján
Oktatott tantárgy(ak)

Ebben a félévben nem oktat.

Hírek

Hírek

Júliusban diplomázol? Szeretnél akár kilenc hónapot külföldi szakmai gyakorlaton tölteni az Európai Unió bármely országában Erasmus+ ösztöndíjjal? Itt a lehetőség!

A BGE PSZK pályázatot hirdet a hallgatók részére ERASMUS+ és CAMPUS MUNDI szakmai gyakorlati mobilitásban való részvételre!

Publikációk
Solution by Sense/Net | Powered by Sense/Net ECM