Keresés:
 Göndör András

Göndör András

óraadó
főiskolai docens

Elérhetőségek:

Bemutatkozás

Első – üzemgazdász – diplomámat a Pénzügyi és Számviteli Főiskolán szereztem Rendszerszervezés szakon, ezzel egy időben kaptam  Rendszerszervező diplomát is. Később az ELTE-n elvégeztem a szociológus szakot és 1992 óta foglalkozom szociálpszichológiával. 30 évnyi vezetői tapasztalatot gyűjtöttem 4 szervezetben, különböző vezetői szinteken. 1992 óta több száz készség- ill. szervezetfejlesztő tréninget tartottam, amelyek tapasztalatait a hallgatók képzésben is igyekszem hasznosítani.

A BGE PSZK-n illetve jogelődjénél 37. éve tanítok. Régebbi tanítványaim még szervezés-programozással kapcsolatban emlékezhetnek rám, de 20 éve már csak olyan tárgyakat tanítok, amelyek valamilyen módon kapcsolódnak a szervezet-tudományokhoz és a kommunikációhoz. Több tantárgy tematikájának és tananyagának kidolgozására vagyok büszke, tudományos ambícióimat jelzi számos cikk, s nagy energiával dolgozom a doktori fokozat megszerzésén.

Kutatási területek

Érzelmi Intelligencia

Vezetéstudomány

Szervezeti magatartás

Szervezeti kultúra

Szervezeti kommunikáció

Korábbi munkahelyek

2000-        IdeaCom Menedzsment és Kommunikációs Bt

1992-1998 Önkormányzati Akadémia

1983-1990 Fővárosi Számítástechnikai és Díjbeszedő Vállalat

1966-1983 Nyugdíjfolyósító Igazgatóság, ill. Társadalombiztosítás Számítástechnikai Igazgatósága

Fogadóóra

Helye Ideje Megjegyzés
A119 szoba
Hírek

Hírek

Mandátuma lejártával leköszön rektori tisztségéről Sándorné dr. Kriszt Éva, a Budapesti Gazdasági Egyetem (BGE) rektora. A posztot 2007 óta betöltő felsőoktatási szakember vezetése alatt a korábbi Budapesti Gazdasági Főiskola...

Solution by Sense/Net | Powered by Sense/Net ECM