Keresés:
 Faragóné Lepp Katalin

Faragóné Lepp Katalin

mestertanár

Elérhetőségek:

Bemutatkozás

A Budapesti Gazdasági Főiskola Pénzügyi és Számviteli Karán a Menedzsment Tanszéken tanítok 2006 szeptembere óta. Hallgatóként itt voltam demonstrátor, majd itt végeztem Humán erőforrás menedzser szakon. Ezt követően 2009-ben a Pécsi Tudományegyetem Felnőttképzési és Emberi Erőforrás Fejlesztési Karán Humánszervezőként egyetemi diplomát, majd 2011-ben a Budapest Gazdasági Főiskolán Business Coach diplomát szereztem.

Jelenleg a Szent István Egyetem Gazdálkodás és Szervezéstudományok Doktori Iskola hallgatójaként, doktorjelöltként a különböző vállalatok teljesítményértékelő rendszereinek vizsgálatával, összehasonlításával foglalkozom. Ezen a széles területen belül elsősorban az érdekel, hogy a teljesítményértékelő rendszer minősége, komplexitása és hatékonysága milyen módon befolyásolja a szervezetek működését. Korábbi munkahelyeimen tapasztalatokat is szereztem a teljesítményértékelés terén és alkalmam volt részt venni több gyakorlati szervezetfejlesztési tevékenységben is.

Mentorként igyekszem segíteni a Tanszékünk által gondozott Felsőoktatási Szakképzésben tanuló, Gazdálkodási és menedzsment, valamint Emberi erőforrások szakos hallgatóink és a Business Coach csoportunk egyetemi életét.

2013 szeptemberétől Kari TDK felelősként, 2018 márciusától Kari TDT titkárként veszek részt a hallgatói tehetséggondozásban.

Oktatott tantárgy(ak)Kutatási területek

-          Szervezeti magatartás

-          Szervezetfejlesztés

-          Szervezeti kommunikáció

-          Teljesítményértékelés

-          Tevékenységmenedzsment területei

 

Korábbi munkahelyek

-          2010-2018 Idea-Busz Kft.

-          2008-2010 Kontakt-Busz Kft.

-          2005-2006 IdeaCom Bt.

 

Fogadóóra

Helye Ideje Megjegyzés
A119 szoba hétfő: 11.20-12.50 E-mail-es előzetes egyeztetés alapján. FOSZK mentori email cím: gm-ee.foszkmentor.pszk@uni-bge.hu

Publikációk

Hírek

Hírek

Mandátuma lejártával leköszön rektori tisztségéről Sándorné dr. Kriszt Éva, a Budapesti Gazdasági Egyetem (BGE) rektora. A posztot 2007 óta betöltő felsőoktatási szakember vezetése alatt a korábbi Budapesti Gazdasági Főiskola...

Solution by Sense/Net | Powered by Sense/Net ECM