Keresés:

Horváth Gergely Krisztián

óraadó

Elérhetőségek:

Bemutatkozás

A BGF Pénzügyi és Számviteli Kar Menedzsment és Gazdaságinformatikai Intézet óradó tanára (jelenleg PhD tanulmányokat folytat). Tanított tárgyai: adatbiztonság, információs rendszer audit.

2001-ben szerzett főiskolai diplomát a BGF előd intézményében a Külkereskedelmi Főiskola Külgazdasági Szakán, közgazdászként a tőzsde-pénzintézetek szakirányon végzett és mellett angol nyelvű képzés keretében a University of Lincoln BAhons in European Business szakát is elvégezte, miközben az Egyesült Királyságban töltött egy szemesztert. Tanulmányait a Hogeschool Brabanton, Hollandiában, és a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem szakirányú Bankinformatikus továbbképzésén folytatta, majd az Anglia Ruskin University-n 2005-ben szerezte meg egyetemi fokozatát nemzetközi üzleti tanulmányok szakon. PhD tanulmányait a Pécsi Tudományegyetem Gazdálkodástudományi Karán, folytatja. Kutatási területei: Információbiztonság irányítása.

Információbiztonsági tanácsadással és információrendszer ellenőrzéssel 2004 óta foglalkozik, a CEENTRUM Kft ügyvezetője, és az Educatio nKft. információbiztonsági vezetője. Hazai és nemzetközi konferenciák, képzések rendszeres résztvevője, előadója, oktatója. Szakértőként közreműködik vállalatok és a közszféra informatikai kontroll rendszerének és információbiztonságának fejlesztésében.

Társadalmi munkában részt vesz az információbiztonsági szakemberek hazai szakmai szervezetének irányításában (ISACA, elnökségi tag), és a társadalom biztonságtudatosságának növelésében (Infotér Egyesület, munkacsoport-vezető).

Tagságok

Magyar Közgazdasági Társaság - Felelős vállalatirányítás szakosztály

ISACA magyar tagozat elnökségi tag

Institute of Internal Auditors (IIA) tag

Open Compliance and Ethics Group - OCEG

Kutatási területek

Vállalatirányítás és a kiberbiztonság irányításának kapcsolata

Biztonsági tudatosság beépítése a szervezeti kultúrába

Információbiztonsági kockázatkezelés problémái

Informatika feletti kontroll és felügyelet gyakorlati kérdései

Fogadóóra

Helye Ideje Megjegyzés
A117 előzetes egyeztetés szükséges
Hírek

Hírek

Mandátuma lejártával leköszön rektori tisztségéről Sándorné dr. Kriszt Éva, a Budapesti Gazdasági Egyetem (BGE) rektora. A posztot 2007 óta betöltő felsőoktatási szakember vezetése alatt a korábbi Budapesti Gazdasági Főiskola...

Solution by Sense/Net | Powered by Sense/Net ECM