Keresés:
Dr. Radácsi László

Dr. Radácsi László

stratégiai és innovációs rektorhelyettes
tudományos főmunkatárs
PhD

Elérhetőségek:

Bemutatkozás

A Budapesti Gazdasági Egyetem stratégiai és innovációs rektorhelyettese. A Team Academy specializáció felelőse. A BGE Fenntarthatósági Tanácsának társelnöke.

A Budapesti Közgazdaságtudományi Egyetemen végzett vezetés-szervezés szakirányon, majd ugyanitt szerzett Ph.D.-fokozatot a Gazdálkodástani Doktori Iskolában. A felelős szervezet, az üzleti etika, a vállalkozásfejlesztés témáinak elismert oktatója és kutatója, emellett tanácsadóként a hazai felelős vállalatvezetési kultúra aktív alakítója. A Hungarian Business Leaders Forum és a WWF Magyarország igazgatóságainak volt tagja, több hazai és nemzetközi civil szervezet munkáját segíti pro bono munkával. Rendszeres előadója hazai és nemzetközi rendezvényeknek. Kiemelkedő hatású szakmai munkájáért a Köztársasági Elnök 2012-ben a Magyar Érdemrend Lovagkeresztje kitüntetést adományozta számára.

Wikipédia oldal: https://hu.wikipedia.org/wiki/Radácsi_László

Oktatott tantárgy(ak)Kutatási területek

Vállalkozásfejlesztés
Vállalati felelősségvállalás menedzsmentje
Szektorközi partnerségek
Kutatásmódszertan

Korábbi munkahelyek

2006-2010 ügyvezető igazgató, B&P CSR Management Kft.

2005-2006 főosztályvezető-helyettes, MTA Társadalomtudományi Főosztály

2000-2005 egyetemi docens, az MBA-programok igazgatója, Budapesti Közgazdaságtudományi és Államigazgatási Egyetem (ma: Budapesti Corvinus Egyetem)

1994-2000 egyetemi docens, Vállalatgazdaságtan Tanszék és Vezetés és Szervezés Tanszék – Budapesti Közgazdaságtudományi és Államigazgatási Egyetem (ma: Budapesti Corvinus Egyetem)

 

Fogadóóra

Helye Ideje Megjegyzés
A118 szoba E-mail-es előzetes egyeztetés alapján.
Hírek

Hírek

Mandátuma lejártával leköszön rektori tisztségéről Sándorné dr. Kriszt Éva, a Budapesti Gazdasági Egyetem (BGE) rektora. A posztot 2007 óta betöltő felsőoktatási szakember vezetése alatt a korábbi Budapesti Gazdasági Főiskola...

Solution by Sense/Net | Powered by Sense/Net ECM