Keresés:
Információ szakdolgozati tájékoztatóról lemaradt hallgatóknak
2015.11.24

FIGYELEM!

INFORMÁCIÓ A 2015. NOVEMBERBEN SZAKDOLGOZATI TÁJÉKOZTATÓRÓL LEMARADT HALLGATÓK RÉSZÉRE

 

 

Azon hallgatók számára, akik szakdolgozati témavázlatot szeretnének a tavaszi félévben benyújtani (Vállalkozásszervező, Team Academy szakirányos, illetve Emberi erőforrások szakos hallgatók) azok számára KÖTELEZŐ részvétel volt egy szakdolgozati tájékoztató előadáson, az azon való megjelenés feltétele a témafoglalás leadásának és a konzultációs lap aláírásának.

Aki a két alkalommal meghirdetett előadás valamelyikén nem szerepel a jelenléti íven, az nem kezdheti meg szakdolgozat konzultációs folyamatát, és nem adhat be szakdolgozatot. Azon hallgatók, akik nem a felsorolt szakirányok valamelyikén tanulnak, de a tanszékünkön szeretnének szakdolgozatot írni, a részvétel szintén kötelező volt!

 

Aki nem jelent meg egyik előadáson sem, az alábbi lehetőséget tudjuk biztosítani:

Témafoglaláskor nem kell színtérre jelentkeznie a CooSpace-en.

Be kell fizetnie egy különeljárási díjat, melynek befizetésének igazolását ki kell nyomtatnia és erre a lapra kérjük ráírni, hogy milyen témában szeretne szakdolgozatot írni, valamint a szak/szakirányát és az e-mail címét.

Ezt a papírt kérjük leadni tanszékünkön, ügyfélfogadási időben Kovács Brigitta ügyintéző részére legkésőbb december 17-ig.

Témafoglalását és majd szakdolgozati témavázlatát akkor tudjuk elfogadni, amennyiben februárban megjelenik a Szakszeminárium 2. órákon, ezt a jelenléti íveken aláírásával is igazolja. Az órá(k) időpontjáról e-mailben küldünk értesítést.

A tárgyat GM szakos hallgatóknak nem kell felvenni a neptunban!

 

 

Budapest, 2015. november 24.

 

 

Dr. Csillag Sára

Tanszékvezető


Hírek

Hírek

Mandátuma lejártával leköszön rektori tisztségéről Sándorné dr. Kriszt Éva, a Budapesti Gazdasági Egyetem (BGE) rektora. A posztot 2007 óta betöltő felsőoktatási szakember vezetése alatt a korábbi Budapesti Gazdasági Főiskola...

Solution by Sense/Net | Powered by Sense/Net ECM