Keresés:
TRUST ME
2015.11.24

2015. november 12-13-án került sor az ERASMUS+ Stratégiai partnerség program keretében a Budapesti Gazdasági Főiskola által elnyert „TRUST ME – TRaining for Unique Skills and Techniques for Mentoring” című, 2015-1-HUO1-KA202-013535 számú projekt első nemzetközi partnertalálkozójára. A kétéves fejlesztés célja tananyagfejlesztés és tréningprogram kialakítása vegyes (hagyományos és online) formában kis- és középvállalkozókat segítő mentorok képzéséhez.

A kétéves projekt megvalósításában a BGF nemzetközi partnerei a Babes-Bolyai Egyetem és a CDM Kolozsvárról, Romániából, a Lahti University of Applied Sciences Finnországból, valamint a projekt témájában már nemzetközi tapasztalattal rendelkező Adinvest International, Avignonból, Franciaországból, míg hazai partnerként a Munkaadók és Gyáriparosok Országos Szövetsége kap fontos szerepet.

A projekt megvalósítása a tananyagfejlesztést megalapozó kompetencia és készség felmérésen alapuló kutatással indul, míg az elkészülő képzési program valamennyi partnerországban próbaképzéseken kerül tesztelésre. A projekt fontos elemét jelenti a Vállalkozásfejlesztési Központok kialakítása, valamint a mentorképzési program lokális és nemzetközi akkreditációja.


Hírek

Hírek

Mandátuma lejártával leköszön rektori tisztségéről Sándorné dr. Kriszt Éva, a Budapesti Gazdasági Egyetem (BGE) rektora. A posztot 2007 óta betöltő felsőoktatási szakember vezetése alatt a korábbi Budapesti Gazdasági Főiskola...

Solution by Sense/Net | Powered by Sense/Net ECM