Keresés:
Események
«2020. február»
HKSzeCsPSzoV
12
3456789
10111213141516
17181920212223
242526272829

 Vanó Estilla

Vanó Estilla

Nyelvtanár / Angol

Elérhetőségek:

Bemutatkozás

Az Eszterházy Károly Tanárképző Főiskola magyar-angol szakos hallgatójaként végeztem és szereztem meg az első diplomámat. Meghatározó élmény számomra, hogy Dr. Budai László tanítványa lehettem. Ezt követően a Miskolci Egyetem Bölcsészettudományi Intézetében magyar nyelv és irodalom szakos bölcsész és középiskolai tanári diplomát szereztem. Szakmai fejlődésem érdekében az Eötvös Loránd Tudományegyetemen szakvizsgát tettem angol nyelvből: Értékelés-Mérés és Vizsgáztatás szakon. Majd a Károli Gáspár Református Egyetemen, okleveles angoltanár szakképzettséget szereztem, angoltanár mesterképzés szakon. Mivel hosszú ideig középiskolai tanárként dolgoztam, a pedagógus minősítési rendszerben, minősített pedagógus lettem (Ped. II.). Fentiek mellett a kétszintű érettségi bevezetése óta érettségi elnöki, vizsgáztatói feladatokat látok el, közép-és emelt szintű vizsgákon egyaránt, az ezekhez szükséges minősítésekkel, végzettségekkel is rendelkezem. Tevékenységeim sorában megemlítem a vállalati és a felnőttoktatást is, ezek folyamatosan kísérik pályámat.

2016/2017-es tanév óta a BGE- PSZK-n tanítok, ami nagy öröm és megtiszteltetés számomra és egy teljesen újszerű kihívás, amelynek maradéktalanul szeretnék megfelelni a kezdetek óta. Az oktatott tárgyak mellett nagy érdeklődéssel fordultam a nyelvi felzárkóztatás felé, törekszem arra, hogy az esetleges lemorzsolódás lehetőségét az arra vállalkozó hallgatókkal együtt mérsékeljem.

 

OKTATOTT TÁRGYAK:

 

  • Üzleti angol I, II. FOSZK képzésen
  • Üzleti Angol I, II. Alapképzésen
  • GM szaknyelv
  • Üzleti kommunikáció
  • Kommunikációs ismeretek
  • Tanulást segítő kurzusok angol nyelvből /EFOP/

Oktatási filozófia:

„Az ember két dolgot szerethet a tanári pályán: a diákjait és a szaktárgyait.

Ha e kettő megvan, nem kell különbet kívánni.”

/Kunfalvi Rezső/

Fogadóóra

Helye Ideje Megjegyzés
D01 K: 11:20-12:50 2019/20 II. félév

Publikációk

Hírek

Hírek

Application deadline: 1st April 2019

Kedves Hallgatók! Szíves figyelmükbe ajánljuk az alábbi, a Külkereskedelmi Karon rendezett konferenciát a fenntarthatóságról:

Solution by Sense/Net | Powered by Sense/Net ECM