Félév |
Kód |
Tárgy |
Óra |
Sz |
Kr |
Lista vagy specializáció |
Előfeltétel |
1 |
KOAN1BA06 |
Közgazdaságtan 1 |
20 |
Gy |
6 |
|
|
1 |
VAAI0BA03 |
Vállalati gazdaságtan alapjai |
10 |
K |
3 |
|
|
1 |
INAG0BA06 |
Informatika és a világ (5) |
20 |
Gy |
6 |
|
|
1 |
AZAI0BA00 |
Az üzleti matematika alapjai (1) |
10 |
A |
0 |
felzárkóztató |
|
1 |
INES0BA00 |
Informatikai készségfejlesztés (1) |
10 |
A |
0 |
felzárkóztató |
|
1 |
TEAI0BA00 |
Természettudományos ismeretek alapjai (5) |
10 |
A |
0 |
felzárkóztató |
|
1 |
IDTO0BA00 |
Idegen nyelvi felzárkóztató (5) |
10 |
A |
0 |
felzárkóztató |
|
1 |
UZLV1BA03 |
Üzleti idegen nyelv A/1 |
20 |
Gy |
3 |
|
|
1 |
GAAI0BA03 |
Gazdasági jog alapjai |
10 |
K |
3 |
|
|
1 |
TAAN0BB03 |
Tanulásmódszertan |
10 |
Gy |
3 |
szabadon választható |
|
1 |
PRSE0BA03 |
Prezentációs készségfejlesztés |
10 |
Gy |
3 |
szabadon választható |
|
1 |
NEKA0BA03 |
Nemzetközi tárgyalástechnika |
10 |
Gy |
3 |
szabadon választható |
|
1 |
INIO0BB03 |
Interkulturális kommunikáció |
10 |
Gy |
3 |
szabadon választható |
|
1 |
KAES0BA03 |
Karrierépítés |
10 |
Gy |
3 |
szabadon választható |
|
1 |
FEAI0BA06 |
A fenntartható turizmus alapjai (5) |
20 |
K |
6 |
|
|
2 |
GAKA0BA06 |
Gazdasági matematika (5) |
20 |
Gy |
6 |
|
|
2 |
KOAN2BA06 |
Közgazdaságtan 2 |
20 |
Gy |
6 |
|
Közgazdaságtan 1 |
2 |
UZLV2BA03 |
Üzleti idegen nyelv A/2 |
20 |
Gy |
3 |
|
|
2 |
KOAN0BA03 |
Környezet-gazdaságtan |
10 |
K |
3 |
gazdaság- és társadalomtudományi ismeretek |
|
2 |
GAKA0BC03 |
Gazdaságpolitika |
10 |
K |
3 |
gazdaság- és társadalomtudományi ismeretek |
|
2 |
GAJZ0BA03 |
Gazdaságföldrajz |
10 |
K |
3 |
gazdaság- és társadalomtudományi ismeretek |
|
2 |
EUEK0BB03 |
Európai uniós ismeretek |
10 |
K |
3 |
gazdaság- és társadalomtudományi ismeretek |
|
2 |
JOAN0BA03 |
Jogi igények érvényesítése a gyakorlatban |
10 |
Gy |
3 |
gazdaság- és társadalomtudományi ismeretek |
|
2 |
SZNT1BA03 |
Szállodamenedzsment 1 (5) |
10 |
Gy |
3 |
|
|
2 |
GAEK0BA06 |
Gasztronómiai alapismeretek (5) |
20 |
K |
6 |
|
|
2 |
MAZA0BA03 |
Magyarország turizmusföldrajza (5) |
10 |
K |
3 |
|
|
3 |
STAI0BA06 |
Statisztika és valószínűségszámítás alapjai (5) |
20 |
Gy |
6 |
|
|
3 |
PEAI0BA06 |
Pénzügyek alapjai |
20 |
K |
6 |
|
|
3 |
SZAI0BA06 |
Számvitel alapjai (5) |
20 |
Gy |
6 |
|
|
3 |
TULV1BA03 |
Turizmus-vendéglátás szaknyelv A |
20 |
K |
3 |
|
|
3 |
SZAS0BA06 |
Szállodai vendéglátás (5) |
20 |
Gy |
6 |
szakmai 1 |
Gasztronómiai alapismeretek |
3 |
ETAN0BA06 |
Ételek és italok a vendéglátásban (5) |
20 |
K |
6 |
szakmai 1 |
Gasztronómiai alapismeretek |
3 |
VENT1BA03 |
Vendéglátás menedzsment 1 |
10 |
K |
3 |
Kereskedelmi vendéglátás |
|
3 |
NAEK0BA03 |
Nagykonyhai vendéglátó gépek, berendezések |
10 |
K |
3 |
Intézményi vendéglátás |
|
3 |
ETRA0BA03 |
Etikett, protokoll, viselkedéskultúra |
10 |
Gy |
3 |
Vendéglátó rendezvényszervezés |
|
3 |
REET0BA03 |
Rendezvény-értékesítés (éttermi munka) |
10 |
Gy |
3 |
Vendéglátó rendezvényszervezés |
Gasztronómiai alapismeretek |
3 |
NEJZ0BA03 |
Nemzetközi turizmusföldrajz |
10 |
K |
3 |
Utazás- és rendezvényszervezés |
|
3 |
TEJZ0BA03 |
Településfejlesztés és regionális földrajz |
10 |
K |
3 |
Turizmusfejlesztés és térségmenedzsment |
|
3 |
EGAS0BA03 |
Egészséges táplálkozás |
10 |
K |
3 |
Egészség-, sport- és ökoturizmus |
|
3 |
EUON0BA03 |
European tourism policy and regulation |
10 |
K |
3 |
European tourism |
|
4 |
UZKA0BB06 |
Üzleti statisztika (5) |
20 |
Gy |
6 |
|
|
4 |
UZIO0BA03 |
Üzleti kommunikáció |
10 |
Gy |
3 |
|
|
4 |
UZLV1BB03 |
Üzleti idegen nyelv B/1 |
20 |
Gy |
3 |
|
|
4 |
GAET0BA03 |
Gazdaságtörténet |
10 |
K |
3 |
szabadon választható |
|
4 |
SZIA0BD03 |
Szociológia |
10 |
K |
3 |
szabadon választható |
|
4 |
PSIA0BA03 |
Pszichológia |
10 |
K |
3 |
szabadon választható |
|
4 |
POIA0BA03 |
Politológia |
10 |
K |
3 |
szabadon választható |
|
4 |
MUET0BA03 |
Művelődéstörténet |
10 |
K |
3 |
szabadon választható |
|
4 |
SZNT2BA06 |
Szállodamenedzsment 2 |
20 |
Gy |
6 |
|
Szállodamenedzsment 1 |
4 |
VENT2BA03 |
Vendéglátás menedzsment 2 |
10 |
Gy |
3 |
Kereskedelmi vendéglátás |
Vendéglátás menedzsment 1 |
4 |
ELET0BA06 |
Élelmiszer- és italismeret |
20 |
K |
6 |
Kereskedelmi vendéglátás |
Ételek és italok a vendéglátásban |
4 |
VEEK0BA06 |
Vendéglátó éttermi és konyhai alapismeretek |
20 |
Gy |
6 |
Intézményi vendéglátás |
Ételek és italok a vendéglátásban |
4 |
ELET0BA03 |
Élelmianyag-ismeret |
10 |
Gy |
3 |
Intézményi vendéglátás |
Ételek és italok a vendéglátásban |
4 |
REIA0BA06 |
Rendezvénygasztronómia (termékismeret, ételkészítés) |
20 |
Gy |
6 |
Vendéglátó rendezvényszervezés |
Ételek és italok a vendéglátásban |
4 |
RETE0BA03 |
Rendezvényszervezés elmélete |
10 |
K |
3 |
Vendéglátó rendezvényszervezés |
|
4 |
UTES0BA06 |
Utazásszervezés |
20 |
Gy |
6 |
Utazás- és rendezvényszervezés |
Nemzetközi turizmusföldrajz |
4 |
MIUS0BA03 |
MICE turizmus |
10 |
Gy |
3 |
Utazás- és rendezvényszervezés |
|
4 |
TEEK0BA03 |
Térségi infokommunikációs rendszerek |
10 |
Gy |
3 |
Turizmusfejlesztés és térségmenedzsment |
|
4 |
TUES0BA06 |
Turizmus és területfejlesztés |
20 |
Gy |
6 |
Turizmusfejlesztés és térségmenedzsment |
Településfejlesztés és regionális földrajz |
4 |
EGUS0BA06 |
Egészségturizmus |
20 |
K |
6 |
Egészség-, sport- és ökoturizmus |
|
4 |
REIO0BA03 |
Rekreáció |
10 |
Gy |
3 |
Egészség-, sport- és ökoturizmus |
|
4 |
TOPE0BA03 |
Tourism geography of Europe |
10 |
Gy |
3 |
European tourism |
|
4 |
EUSM0BA06 |
European cultural tourism |
20 |
Gy |
6 |
European tourism |
|
5 |
SZNT0BA06 |
Szervezeti és humán menedzsment |
20 |
K |
6 |
|
|
5 |
UZLV2BB03 |
Üzleti idegen nyelv B/2 |
20 |
Gy |
3 |
|
|
5 |
DOEK0BA03 |
Döntéselőkészítő kvantitatív módszerek (5) |
10 |
Gy |
3 |
gazdaság- és társadalomtudományi ismeretek |
|
5 |
NEAN0BA03 |
Nemzetközi gazdaságtan |
10 |
K |
3 |
gazdaság- és társadalomtudományi ismeretek |
|
5 |
FEAT0BA03 |
Felelős és fenntartható vállalat |
10 |
K |
3 |
gazdaság- és társadalomtudományi ismeretek |
|
5 |
SZNT3BA06 |
Szállodamenedzsment 3 |
20 |
K |
6 |
|
Szállodamenedzsment 2 |
5 |
TUNG0BA06 |
Turizmusmarketing (5) |
20 |
Gy |
6 |
|
|
5 |
BUAN0BA03 |
Business games a vendéglátásban |
10 |
Gy |
3 |
szabadon választható |
Szállodamenedzsment 1 |
5 |
KRUS0BA03 |
Kreatív turizmus (6) |
10 |
Gy |
3 |
szabadon választható |
|
5 |
KEUS0BA03 |
Kempingturizmus (6) |
10 |
Gy |
3 |
szabadon választható |
|
5 |
FUNT0BA03 |
Fürdőmenedzsment |
10 |
Gy |
3 |
szabadon választható |
|
5 |
RENG0BA03 |
Régió- és településmarketing (6) |
10 |
Gy |
3 |
szabadon választható |
|
5 |
VETE0BA03 |
A vendéglátás jogi környezete (6) |
10 |
Gy |
3 |
szabadon választható |
|
5 |
SZSA0BA03 |
A szálláshely-szolgáltatás és a vendéglátás jogi szabályozása (6) |
10 |
Gy |
3 |
szabadon választható |
|
5 |
VETE0BB03 |
Vendéglátás története |
10 |
K |
3 |
szabadon választható |
|
5 |
TUET0BA03 |
Turizmustörténet (6) |
10 |
K |
3 |
szabadon választható |
|
5 |
KOAN0BB03 |
Környezetvédelem a turizmusban (6) |
10 |
K |
3 |
szabadon választható |
|
5 |
CEOK0BA03 |
Célországtanulmányok |
10 |
K |
3 |
szabadon választható |
|
5 |
GEAN0BA03 |
Gépek és berendezések a vendéglátásban és a szállodaiparban |
10 |
K |
3 |
szabadon választható |
|
5 |
SOEK0BA03 |
Sommelier alapismeretek |
10 |
Gy |
3 |
szabadon választható |
Ételek és italok a vendéglátásban |
5 |
FOOK0BA03 |
Fogyasztói és szakértői érzékszervi vizsgálatok (6) |
10 |
Gy |
3 |
szabadon választható |
Ételek és italok a vendéglátásban |
5 |
KUEN0BA03 |
Különleges alapanyagok az ételkészítésben |
10 |
Gy |
3 |
szabadon választható |
Ételek és italok a vendéglátásban |
5 |
TAAK0BA03 |
Tárgyalási és álláskeresési technikák (6) |
10 |
Gy |
3 |
szabadon választható |
|
5 |
MARA0BA03 |
Magyar sörkultúra |
10 |
Gy |
3 |
szabadon választható |
Ételek és italok a vendéglátásban |
5 |
PAOK0BA03 |
Pálinka és egyéb párlatok |
10 |
Gy |
3 |
szabadon választható |
Ételek és italok a vendéglátásban |
5 |
UJAN0BA03 |
Új táplálkozási irányzatok a vendéglátásban (6) |
10 |
K |
3 |
szabadon választható |
Élelmiszer- és italismeret |
5 |
SZUM1BA03 |
Szakkollégium 1 |
10 |
Gy |
3 |
szabadon választható |
|
5 |
TDDK1BA03 |
TDK 1 |
10 |
Gy |
3 |
szabadon választható |
|
5 |
VEAT0BA06 |
Vendéglátó éttermi és konyhai gyakorlat |
20 |
Gy |
6 |
Kereskedelmi vendéglátás |
Gasztronómiai alapismeretek |
5 |
VENT3BA03 |
Vendéglátás menedzsment 3 |
10 |
Gy |
3 |
Kereskedelmi vendéglátás |
Vendéglátás menedzsment 2 |
5 |
HIEK0BA06 |
Higiénés ismeretek |
20 |
Gy |
6 |
Intézményi vendéglátás |
Élelmianyag-ismeret |
5 |
TAKA0BA03 |
Táplálkozástan és dietetika |
10 |
Gy |
3 |
Intézményi vendéglátás |
|
5 |
REGH0BA03 |
Rendezvény GHP és táplálkozási ismeretek |
10 |
K |
3 |
Vendéglátó rendezvényszervezés |
|
5 |
REME0BA06 |
Rendezvénymenedzsment (vendéglátás) |
20 |
Gy |
6 |
Vendéglátó rendezvényszervezés |
|
5 |
UTSE0BA06 |
Utazási termékek értékesítése |
20 |
Gy |
6 |
Utazás- és rendezvényszervezés |
Utazásszervezés |
5 |
TEES0BB06 |
Termékfejlesztés |
20 |
Gy |
6 |
Turizmusfejlesztés és térségmenedzsment |
|
5 |
OKUS0BA06 |
Ökoturizmus (5) |
20 |
Gy |
6 |
Egészség-, sport- és ökoturizmus |
|
5 |
CONT0BA06 |
Convention management |
20 |
Gy |
6 |
European tourism |
|
6 |
TULV1BB03 |
Turizmus-vendéglátás szaknyelv B (2) |
20 |
K |
3 |
|
|
6 |
KKAN0BA06 |
Kkv-k a turizmusban és vendéglátásban (2) |
20 |
Gy |
6 |
|
Szállodamenedzsment 3 |
6 |
TUAI0BA03 |
A turizmus fejlődésének nemzetközi tendenciái (2) |
10 |
K |
3 |
szakmai 2 |
|
6 |
ETEM0BA03 |
Etika és fogyasztóvédelem (2) |
10 |
Gy |
3 |
szakmai 2 |
|
6 |
VIJA0BA03 |
Világrészek konyhája (2) |
10 |
Gy |
3 |
szakmai 2 |
Vendéglátó éttermi és konyhai gyakorlat |
6 |
CSKT0BA03 |
Csoport projekt (2) |
10 |
Gy |
3 |
szakmai 2 |
|
6 |
TUAG0BA03 |
Turizmusbiztonság (6) |
10 |
K |
3 |
szabadon választható |
|
6 |
IDES0BA03 |
Idegenvezetés (6) |
10 |
Gy |
3 |
szabadon választható |
|
6 |
MIAN0BB03 |
Minőségmenedzsment a desztinációkban (6) |
10 |
Gy |
3 |
szabadon választható |
|
6 |
VENT0BA03 |
Vendégkapcsolat menedzsment (6) |
10 |
Gy |
3 |
szabadon választható |
|
6 |
VESA0BA03 |
Védett területek turizmusa (6) |
10 |
Gy |
3 |
szabadon választható |
|
6 |
ORUS0BA03 |
Örökségturizmus |
10 |
Gy |
3 |
szabadon választható |
|
6 |
KAUS0BA03 |
Kastélyturizmus (6) |
10 |
Gy |
3 |
szabadon választható |
|
6 |
TUJA0BA03 |
Turizmus antropológiája |
10 |
K |
3 |
szabadon választható |
|
6 |
FAUS0BA03 |
Falusi turizmus (6) |
10 |
K |
3 |
szabadon választható |
|
6 |
KUUS0BA03 |
Kulturális turizmus |
10 |
K |
3 |
szabadon választható |
|
6 |
SZUM2BA03 |
Szakkollégium 2 |
10 |
Gy |
3 |
szabadon választható |
|
6 |
TDDK2BA03 |
TDK 2 |
10 |
Gy |
3 |
szabadon választható |
|
6 |
HAKT0BC06 |
Hallgatói projekt (vendéglátás) |
20 |
Gy |
6 |
Kereskedelmi vendéglátás |
Vendéglátó éttermi és konyhai gyakorlat |
6 |
ELAN0BA03 |
Élelmiszer-biztonság és táplálkozástan (10) |
10 |
Gy |
3 |
Kereskedelmi vendéglátás |
(Élelmiszer- és italismeret) |
6 |
INSA0BA06 |
Intézményi vendéglátás szervezése, gazdálkodása |
20 |
Gy |
6 |
Intézményi vendéglátás |
|
6 |
NAAT0BA03 |
Nagykonyhai üzemelő gyakorlat |
10 |
Gy |
3 |
Intézményi vendéglátás |
Vendéglátó éttermi és konyhai alapismeretek |
6 |
REPR0BA06 |
Rendezvényszervezési projekt |
20 |
Gy |
6 |
Vendéglátó rendezvényszervezés |
|
6 |
KUAN0BA03 |
Kutatásmódszertan (4) |
10 |
Gy |
3 |
|
|
7 |
UTAS0BA06 |
Utazási irodai gazdálkodás |
20 |
Gy |
6 |
Utazás- és rendezvényszervezés |
|
7 |
RENT0BA06 |
Rendezvénymenedzsment |
20 |
Gy |
6 |
Utazás- és rendezvényszervezés |
Szállodai vendéglátás |
7 |
HAKT0BB06 |
Hallgatói projekt (terepgyakorlat) |
20 |
Gy |
6 |
Turizmusfejlesztés és térségmenedzsment |
|
7 |
TUNT0BA06 |
Turisztikai desztinációmenedzsment |
20 |
Gy |
6 |
Turizmusfejlesztés és térségmenedzsment |
|
7 |
SPEK0BA06 |
Sportturizmus és sportrendezvények |
20 |
Gy |
6 |
Egészség-, sport- és ökoturizmus |
Rekreáció |
7 |
HAKT0BA06 |
Hallgatói projekt (egészség-, sport-, ökoturizmus) |
20 |
Gy |
6 |
Egészség-, sport- és ökoturizmus |
|
7 |
DENG0BA06 |
Destination management and tourism planning |
20 |
Gy |
6 |
European tourism |
|
7 |
NISM0BA06 |
Niche markets in European tourism |
20 |
Gy |
6 |
European tourism |
|
7 |
SZGYABA20 |
Szakmai gyakorlat A (3) |
0 |
Gy |
20 |
|
|
7 |
SZGYBBA12 |
Szakmai gyakorlat B (3) |
0 |
Gy |
12 |
szabadon választható |
|
7 |
SZAT0BA07 |
Szakdolgozat |
0 |
Gy |
7 |
|
|