Keresés:
Események
«2020. október»
HKSzeCsPSzoV
1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031

Befektetői pitch a startup világban - a villámprezentáció művészete
Vajon a Te ötleted lesz a következő nagy dobás? De hogyan győződ meg erről a „cápákat”?
2019.06.07

Big Pitch rendezvény a startup vállalkozások és kockázati befektetők nemzetközi fóruma, ahol a kezdő vállalkozók egy villámprezentáció (pitch) keretében előadhatják üzleti ötletüket a cápáknak, akik tőkét fektethetnek a vállalkozásba. Persze ehhez meg is kell nyerni őket! Történt egyszer, hogy az egyik cápa így szólt a feszengő előadóhoz:

 -Szerinted, ha adok neked pénzt, mibe fektetek én be?

- A termékembe…? – hangzott a bizonytalan válasz.

- Tévedés! Nincs is terméked, csak egy ötleted!

-  Akkor nem tudom.

Beléd fektetek, a szakértelmedbe, a lelkesedésedbe, az elkötelezettségedbe. Ha erről engem egy percben nem tudsz meggyőzni, akkor nincs dolgunk egymással.

A kiváló ötlet még kevés! Ha el is akarod adni, tudnod kell, hogyan kommunikálj.

Éppen ezért most először 2019 szeptemberében ajánljuk számodra legújabb képzésünket. Húsz tanórában megtanítjuk neked a pitch művészetétBemutatjuk a startup világ szereplőit és nyelvezetét: ha nem tudtad mi a különbség a business angel és a VC között, vagy gondot okoz a vesting értelmezése, itt a remek lehetőség! Megismered a pitch alapvető típusait, stiláris jegyeit, a meggyőzés technikáit. Tudni fogod, hogyan kezeld a cápák kérdéseit és hogy hogyan tudsz érzelmi kapcsolatot kialakítani a közönséggel 1-2 perc alatt. A kurzus végén pedig bemutathatod a saját koncepciódat egy profi pitch keretében. És mindezt angol nyelven!

Figyelem! Kiscsoportos foglalkozás, jelentkezz most, nehogy lemaradj!      

További információ és jelentkezés ide kattintva érhető el.


Solution by Sense/Net | Powered by Sense/Net ECM