Keresés:
Események
«2020. szeptember»
HKSzeCsPSzoV
123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930

Hallgatói Önkormányzat

Segítségre van szükséged?

A legjobb helyen jársz! A Hallgatói Önkormányzat (azaz a HÖK) a problémák megoldásának és érdekeid képviseletének alfája és omegája! Legyen szó tanulmányi, adminisztratív, diákjóléti vagy éppen rendezvényekkel kapcsolatos kérdésről, mi azért vagyunk, hogy segítsünk választ találni!

A HÖK képviselői és a szervezet tagjai egyaránt azon dolgoznak egész évben, hogy a hallgatói nézőpontot képviseljék az egyetemi élet minden területén. Ha személyesen is kíváncsi vagy ránk, vagy munkánkra, az alábbi elérhetőségeken, vagy a D. F. 06-os irodában találsz minket!

Tanulmányi szekciónkhoz az év egészében fordulhatsz, tantárgyakat és vizsgákat érintő problémákkal, kérdésekkel. Az első tárgyfelvételedtől kezdve, a szakosodáson át, egészen a szakmai gyakorlat és záróvizsga témaköréig minden helyzetben állunk rendelkezésedre a hok.kkk@unibge.hu címen, vagy Facebook-on.

Diákjóléti Bizottságunk folyamatosan azon munkálkodik, hogy a lehető legtöbb hallgatónk pályázhasson ösztöndíjakra, vagy éppen kollégiumi helyekre. Amennyiben ezzel kapcsolatban van szükséged tájékoztatásra, vagy bármilyen segítségre, a djb.kkk@unibge.hu e-mailre várjuk leveled!

Általános feladataink között szerepel az egyetemi rendezvények szervezése, illetve iskolánk képviselete is külsős eseményeken. Ilyen például egy-egy egyetemi nyílt nap, vagy az évente megrendezésre kerülő, országos Educatio kiállítás. Ezen felül pedig minden olyan témakörben, amely nem tanulmányi, vagy diákjóléti, fordulj hozzánk bizalommal! A legalapvetőbb „hol találom az E. II. 6-os előadót” kérdésektől, akár egy céges kitelepülés lehetőségéig, mindennel kapcsolatban igyekszünk Neked tájékoztatást adni, szintén a hok.kkk@unibge.hu címen.

Ha pedig hallgatói rendezvényekről van szó, a Rendezvényes szekciónk munkája mellett nem mehetünk el szó nélkül! A Gólyatábor, Gólyabál és a Külker Kari Napok mellett számos egyéb, kisebb évközi rendezvénnyel is igyekszünk színesíteni az itt eltöltött időt. Reméljük mindenki legnagyobb örömére! Ezen témában fordulj hozzánk Facebook oldalunkon: https://facebook.com/kulkerhok

Reméljük, hogy továbbra is megtiszteltek minket bizalmatokkal és képviselhetjük érdekeiteket a jövőben is!

Elérhetőségek
Cím: 1165 Budapest, Diósy Lajos u. 22-24. D.F.06
Telefon: 467-7800/316
Email: hok.kkk@unibge.hu
Solution by Sense/Net | Powered by Sense/Net ECM