Keresés:
Események
«2020. szeptember»
HKSzeCsPSzoV
123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930

Kanyar

 

Mi a Kanyar?

A Kanyar a Budapesti Gazdasági Egyetem Külkereskedelmi Karának 1994-ben alapított hallgatói lapja. Célunk egy széles látókörű és egyben nyitott gondolkodásmód közvetítése, elsősorban a hallgatóknak és minden további olvasó számára, amely az iskola falain belül és azon túl is elengedhetetlen kelléke a hétköznapoknak. A lapot a nyomdai munkálatokon kívül teljes egészében a Kar hallgatói írják és szerkesztik a gondolatok megszületésétől kezdve egészen azok vizuális elemekkel való kiegészítéséig.  A kiadvány ingyenes, a Kanyar iroda előtti asztalon mindig megtalálható, illetve az iskola területén szétszórva is terjesztjük. Csapatunk minden egyes tagja megtalálhatja a hozzá illő kihívásokat és a szakmai fejlődés lehetőségét.  A több mint két évtizedes tapasztalatunkkal mindig törekszünk a lap folyamatos megújulására.

 

A gépezet

A szerkesztőségi munka egy jól összehangolt, generációkon keresztül csiszolt és mára már zökkenőmentesen működő folyamat. Diákszervezetünk öt különböző egységből épül fel: cikkírók, lektorok, grafikusok, hirdetésszervezők és fotósok. A szekciók olyanok, mint a fogaskerekek egy nagy gépezetben. Mindegyik munkája nélkülözhetetlen, egyik nélkül nem működik a másik. Az egyes lapszámok tematikáját, egyéni arculatát a szerkesztői csoport határozza meg. A folyamat következő lépéseként a grafikusok megálmodják a cikkek papírra vetülésének formáját, a lektorok pedig elvégzik a végső korrekciót. Ezzel párhuzamosan a hirdetésszervezők és a fotósok is folyamatosan végzik munkájukat.

A család

Csapatunk tagjai különböző személyiségükkel hozzájárulva varázsolják sokszínűvé közösségünket. Mindenkinek lehetősége van kibontakoztatni a saját egyéniségét. A szakmai munkákon túl is sok időt töltünk együtt, így vált diákszervünk egy nagy családdá.

Elérhetőségeink:

Cím: 1165 Budapest, Diósy Lajos u. 22-24.  E épület I.30

Email: szerk.kanyar@gmail.com

Elérhetőségek
Cím: 1165 Budapest, Diósy Lajos u. 22-24.
Telefon: 467-7800
Email: szerk.kanyar@gmail.com
Solution by Sense/Net | Powered by Sense/Net ECM