Keresés:
Események
«2020. szeptember»
HKSzeCsPSzoV
123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930

Külker Online

 A Külker Online stábja a Budapesti Gazdasági Egyetem Külkereskedelmi Karának online magazinját szerkeszti évről évre. Ez a honlap a hallgatói információk első számú forrásának tekinthető, így ezen a felületen megtalálod mindazt, ami a sikerhez és túléléshez szükséges az egyetemi éveid alatt.

De, hogy kik is vagyunk mi?

Ugyanolyan hallgatók, akárcsak te! Diákszervezetünk célja, hogy megkönnyítsük a hallgatók életét olyan módon, hogy mindenki a lehető leggyorsabban, első kézből kapjon információt, legyen szó a tanulmányi ügyekről, a tanszékekről vagy a diáktársakról. Többek között a hallgatóknak szervezünk programokat, tájékoztatást adunk az egyetemi bulikról és eseményekről, ezen felül pedig igyekszünk főként Budapesten olyan programokat, helyszíneket ajánlani, ahol tanulás után lehetőségünk van kikapcsolódni. Készítünk videókat, a legkülönbözőbb témákban írunk cikkeket, fotózunk eseményeken, gyűjtjük és rendszerezzük a jegyzeteket, diákmunka és albérlet keresésében is segítségetekre lehetünk, továbbá néhány okossággal is segítünk átvészelni az amúgy is fárasztó vizsgaidőszakot. A fórumnak köszönhetően a hallgatók maguk tárhatják a tanáraik és diáktársaik elé kérdéseiket, legyen szó tanulmányokról, tankönyvvásárlásról vagy csak ismerkedésről.

Mostani profilunkat a szerkesztőség 18 éves tapasztalata alapján alakítottuk ki, remélvén, hogy mindamellett, hogy az egyetemi éveket emlékezetessé varázsoljuk, sok hasznos tudnivalót közvetítünk hallgatótársaink felé.

Ha felkeltettük az érdeklődésedet, akkor látogass el a honlapunkra, a www.külker.hu –ra.

Illetve, ha bármiben segítségedre lehetünk, nyugodtan keress minket az irodánkban, az E.I.27-ben!

Elérhetőségek
Cím: 1165 Budapest, Diósy Lajos u. 22-24.
Telefon: 467-7800/374
Email: info.kulker@gmail.com
Solution by Sense/Net | Powered by Sense/Net ECM