Keresés:
Események
«2020. szeptember»
HKSzeCsPSzoV
123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930

MKT

Magyar Közgazdasági Társaság - az MKT

 

A BGE Külkereskedelmi Karán működő Ifjúsági Bizottság 2000-ben alakult.

A hallgatók tisztában vannak azzal, hogy minél több tapasztalatot szereznek szakmájuk gyakorlati oldalán, annál nagyobb esélyük lesz a sikeres elhelyezkedésre, ezért az MKT Külkeren működő szervezetének célja, hogy a szakmai életbe integrálja azon fiatalokat, akik a közgazdaság iránt érdeklődnek. Fontosnak tartjuk továbbá, hogy az egyetem hallgatói minden olyan tanórán kívüli információhoz hozzájuthassanak az általunk szervezett előadások, kerekasztal beszélgetések, rendezvények során, amik esetlegesen segítik a szakmai ismereteik kibővítését, amiket a későbbiekben, a gyakorlati életben is hasznosítani tudnak.

Az MKT Külker tagszervezete fontosnak tartja azt is, hogy a leendő fiatal közgazdászokat megismertesse a szakmai élet ismert és elismert képviselőivel, ennek érdekében olyan több napos programok is hagyománnyá váltak már, mint a Fiatal Közgazdászok Országos Találkozója, ahol neves akadémikusok, gazdasági szaktekintélyek tartanak előadást vagy a Budapesti Közgazdász Napok, más néven BéKöN. A Karunkon működő szervezet ezeken az eseményeken rendszeresen képviselteti magát, hiszen fontosnak tartja a kapcsolatteremtést, illetve kapcsolattartást a hasonló érdeklődésű hallgatókkal és szaktekintélyekkel.

Mindeközben olyan témájú előadások is megrendezésre kerülnek, amelyek nem kapcsolódnak szorosan a közgazdaságtanhoz, de a hallgatók nagy érdeklődéssel fogadják azokat. Az elmúlt hónapokban sor került a női nem szerepéről szóló illetve egy protokoll témájú előadásra is.

A BGE Külkereskedelmi Karán működő Ifjúsági Bizottság nagy szeretettel fogadja a lelkes érdeklődőket irodájában, az EF-56-ban, ha a szervezettel, bármely előadással, vagy programmal kapcsolatban kérdés merülne fel.

http://mkt.kkfk.bgf.hu 

 

 

Elérhetőségek
Cím: 1165 Budapest, Diósy Lajos u. 22-24.
Telefon: 467-7800
Email: mkt.kkfk@gmail.com
Solution by Sense/Net | Powered by Sense/Net ECM