Keresés:
Kedvezményes konditerem bérlet a kollégium lakóinak!
2019.03.22

Kedves Hallgatók!

 

Hetey Tamás hallgatónk közbenjárásával lehetőséget kaptunk arra, hogy a közelben lévő Baross Egészségközpont konditermébe kedvezményes áron juthasson hozzá bérlethez a kollégium minden lakója. A központ elérhető távolságban van autóbusszal, de akár gyalog is. (Elérhetősége az alábbi térképen.)

A terem a legmodernebb gépekkel felszerelt, ahol minden megtalálható, amire csak szükségük lehet. Külön van a kondi és a fitnessz részleg (súlyzós terem, futópados, biciklis stb.). Ha segítségre van szükségük, rendelkezésükre áll a TEREMEDZŐ, akinek ez a dolga, ezért alkalmazzák. Ha ez nem lenne elég, SZEMÉLYI EDZŐT is felkérhetnek, külön díjazás ellenében. A helyben található szaunát ingyen használhatják az edzés után.

A 30% kedvezmény csak a BGE-s hallgatóknak elérhető, amiért korlátlanul használhatják a konditermet (8.500 Ft), s amihez egy állapotfelmérés is jár, mielőtt belekezdenének az edzésbe, de kérhetnek csak 12 alkalomra szóló bérletet is (8.000 Ft). Az első alkalom ingyenes, ha mégsem tetszik, és mégsem szeretnének élni a lehetőséggel, nem kell megvenniük a bérletet. Amennyiben mégis úgy döntenek, hogy belevágnak, keressék Tamást, aki átadja Önöknek a kedvezményre jogosító kupont. (Jelenleg a 220. szoba az övé.)

 
Solution by Sense/Net | Powered by Sense/Net ECM