Keresés:
BGE KKK Alumni Ünnepség
2019.06.18

A BGE Külkereskedelmi Kara 2019. május 31-én rendezte meg a hagyományosnak számító ALUMNI ÜNNEPSÉGÉT. A rendezvényre azokat a volt hallgatóinkat hívtuk meg, akik 1993-ban fejezték be tanulmányaikat az intézményben.

Az ünnepséget Dr. Marinovich Endre professor emeritus, a Külkereskedelmi Főiskola korábbi főigazgatója, a Külkereskedelmi Főiskoláért Alapítvány kuratóriumának elnöke nyitotta meg. Ezt követően Gulyásné Dr. Csekő Katalin dékán asszony köszöntötte Karunk egykori hallgatóit, majd pedig Dr. Törzsök Éva professor emerita, a Főiskola korábbi főigazgatója tartott megemlékező beszédet. Az 1993-as évfolyam képviseletében Dr. Majoros Pál szakvezető, főiskolai tanár és egyben volt hallgató idézte fel főiskolás éveinek legfőbb emlékeit, tapasztalatait.

Egykori hallgatóink Dr. Csekő Katalin dékán asszonytól és Dr. Törzsök Éva professor emeritától jubileumi oklevelet vehettek át.

Az ünnepség után Karunk állófogadás keretében vendégül látta volt hallgatóit a Retró Kávézóban, ahol a délután folyamán lehetőség nyílt a főiskolás évek legszebb pillanatainak felelevenítésére is.

Szeretnénk köszönetet mondani az alábbi minden kedves kollégának és hallgatónak, aki közreműködésével hozzájárult az Alumni Ünnepség sikeres megvalósításához.

 

Dr. Csekő Katalin 

Dr. Törzsök Éva

Dr. Marinovich Endre

Dr. Majoros Pál

Kovács Veronika

Balázs Éva

Besenyei Loretta

Csonka Kadók Brigitta

Dinh Huong Giang

Domokos Ferenc

Esze Károly

Fónyad Csaba

Gubek István

Kozma Péter

Paget Anna Laura

Polyák György

Sipos Johanna

Tóber Bence

Tóth Imre

Zathureczky Gábor

Zolyomi Katalin

 

 

Képek a rendezvényről >>>


Solution by Sense/Net | Powered by Sense/Net ECM