Keresés:
DSA pályázati felhívás
2010.11.13
A BGF a Demján Sándor Alapítvánnyal együttműködve pályázatot hirdet kiegészítő szociális ösztöndíj elnyerésére. Beadási határidő: 2010. november 26. 12 óra.

A pályázat célja: A szociálisan hátrányos helyzetben lévő nappali tagozatos közgazdász végzettséget adó alap-, vagy mesterképzésen résztvevő aktív státuszú főiskolai hallgatók anyagai körülményeinek javítása, jobb tanulmányi feltételeik megteremtése, továbbá kiegészítő külföldi tanulmányi ösztöndíj adományozása.

A nyertes pályázók kiegészítő ösztöndíjat kapnak két féléven át (összesen max. 10 hónap), melynek összege havonta 20.000,-Ft, a külföldi kiegészítő tanulmányi ösztöndíj 200 €/hó (max. 1000 €).

Pályázhatnak: Budapesti Gazdasági Főiskola (BGF) másod- és harmadéves közgazdász végzettséget adó alap-, vagy mesterképzésben résztvevő aktív státuszú nappali tagozatos hallgatói. Az első éves hallgatók úgy pályázhatnak az alább megadott határidőig, hogy csak az első sikeresen abszolvált szemesztert követően részesülhetnek a kiegészítő ösztöndíjban, ha van megüresedett hely a képzőhelyen.

A pályázat tartalmi követelményei:

  • Számítógéppel kitöltött pályázati formanyomtatvány és a hallgatói nyilatkozatok.
  • A pályázathoz előírt igazolások a pályázó szociális helyzetéről.

Beadási határidő: 2010. november 26. 12 óra.

Az érvényes, benyújtott pályázatok értékelési határideje: 2010. december 10.

A pályázatokat 3 kinyomtatott és aláírt példányban a BGF kari Tanulmányi és Oktatásszervezési Hivatalaiba kérjük eljuttatni!

A teljes pályázati kiírás az alábbi oldalon tekinthető meg: http://www.bgf.hu/hirek/DSA_palyazat

 


Solution by Sense/Net | Powered by Sense/Net ECM