Keresés:
Költségtérítéses képzésről államilag támogatottra
2010.06.07
A Budapesti Gazdasági Főiskola pályázat hirdet költségtérítéses képzésről államilag támogatottra képzésre történő átjelentkezésre.

Az átjelentkezés feltételeit A Tanulmányi és vizsgaszabályzat 36. § (1)-(3) bekezdései, a Hallgatói térítések és juttatások szabályzata 39. § (1)-(12) bekezdései szabályozzák. Különös tekintettel:

HTJSZ 39. § (6) Megürült államilag támogatott létszámkeretre az vehető át, aki
a.) az utolsó két aktívként regisztrált félévében megszerezte a képzésére vonatkozó ajánlott tantervben előírt kreditmennyiségnek legalább az 50%-át és az ösztöndíjindex alapján létrehozott hallgatói rangsor elején lévő hallgató, továbbá akinek
b.) az ösztöndíjindexe magasabb, mint az államilag támogatott hallgatók ösztöndíjindex-jegyzékén a rangsor alsó ötödénél elhelyezkedő hallgató ösztöndíjindexe.
A pontrendszer megegyezik a Köztársasági ösztöndíj pontrendszerével, megtalálható a HTJSZ 1.sz. mellékletében. Csatolandó dokumentumok: utolsó két félév indexmásolata, szakmai és közéleti tevékenységet igazoló dokumentumok.
A pályázatot 2010 július 2.-án 12 óráig lehet beadni. A pályázatokat 1 eredeti példányban, géppel megírva, borítékban kell beadni. Helye: K.F. 18-as szoba, Pufnyák Tamás

Solution by Sense/Net | Powered by Sense/Net ECM