Keresés:
Konzulens választás (témafoglaló leadás) 2021. januári záróvizsgához
2020.04.01

Tisztelt Hallgató! 

1.)    Szak/Záró/Diplomadolgozathoz konzulens választás (témafoglaló leadás) 2021. januári záróvizsgához a Neptun rendszeren keresztül történik az alábbi időszakokban:

1. időszak: 2020. április 15. - 2020. április 30.

2. időszak (sikertelen jelentkezése esetén): 2020. május 1. - 2020. május 15.

Jelentkezni a Neptun rendszerben a Tanulmányok/Szakdolgozat/Szakdolgozati jelentkezés menüpont alatt lehet (A részletes útmutatót a kari honlapon a hírek között találhatja meg). 


2.)   A konzulens/téma kiválasztását követően adja meg a dolgozat tervezett címét, majd töltse fel a témavázlatot, vagy tervezett dolgozata néhány soros leírását, a vizsgálni kívánt kérdéskört (a szaktanszék által megkívántaknak megfelelően).

3.)   Kérjük, hogy a jelentkezést megelőzően feltétlenül konzultáljon a választani kívánt belső konzulenssel, ettől eltérő esetben az oktató nem fogja elfogadni az Ön jelentkezését. 

4.)   Egy időszak alatt, csak egy konzulenshez adhatja be jelentkezését. Az időszak lezárultát követően, a szakdolgozati jelentkezést az oktató (konzulens) véleményezi, azaz vagy támogatja, vagy elutasítja. Erről a hallgató a Neptun rendszeren keresztül értesül. Az oktató javaslatot tehet a cím, a témakör, a felépítés, a szakirodalom stb. módosítására is.

5.)   Amennyiben nem tudja Önt fogadni a kiválasztott konzulens, a 2020. május 1-én megnyíló második időszakban ismét választhat a meghirdetett témák/oktatók közül.

Amennyiben jelentkezése során technikai akadály merülne fel, szíveskedjen a szaktanszék oktatásszervezőjével felvenni a kapcsolatot.

Hallgatói tájékoztató a szakdolgozati témák Neptunon történő kiválasztásáról >>> 


Solution by Sense/Net | Powered by Sense/Net ECM