Keresés:
Pályázati felhívás a koreai SolBridge Egyetemen folytatott részképzésre
2018.11.09

Tisztelt Hallgatók!

A BGE és a Woosong University SolBridge  Interntional School of Business közötti együttműködési megállapodás alapján lehetőség nyílt arra, hogy a BGE két hallgatója a 2018-2019-es tanév tavaszi félévében részt vegyen egy féléves részképzésen a koreai SolBridge Egyetemen (SolBridge International Business School), amely Daejon (magyarosan: Tedzson) városában található.

A képzésre pályázhat az egyetem bármely alap-, vagy mesterképzéses magyar és ún. nem harmadik országbeli állampolgár hallgatója munkarendtől és finanszírozási formától függetlenül, aki alapképzés esetén legalább 60 kreditet, mesterképzés esetén pedig legalább 26 kreditet szerzett eddigi tanulmányai során. A pályázatot elnyert hallgatók a fogadó egyetemen mentesülnek a tandíjfizetés alól, de megélhetési és utazási költségeikről, valamint egyéb kiadásaikról maguknak kell gondoskodniuk. Ezen kiadások fedezésére Campus Mundi pályázatot nyújthatnak be a Tempus Közalapítványhoz, vagy a BGE Keleti Üzleti Akadémiai Központjához (Oriental Business  and Innovation Centre)

Pályázati feltételek:

  • aktív hallgatói jogviszony a 2018/2019-es tanév tavaszi félévében,
  • B2 szintű igazolt angol nyelvismeret,
  • a szak átlagnál jobb tanulmányi eredmény,
  • a résztanulmányok beillesztése a BGE-n folytatott tanulmányokba (tervezett kreditbeszámítás, tanulmányi karriertervek bemutatása)

Felhívjuk a figyelmet, hogy a pályázónak, amennyiben Campus Mundi vagy a Keleti Üzleti Akadémiai Központ ösztöndíját is igénybe veszi, ezen pályázatkiírók feltételeinek is meg kell felelnie. A SolBridge International School of Business-ben alkalmazott kreditrendszer eltér a BGE-n is alkalmazott ECTS kreditrendszertől, ott 18 kredit megszerzése egyenértékű a magyarországi 30 kreditponttal.

Az egyetem általános bemutatása és a tavaszi félévben felvehető tantárgyak listája a csatolt fájlokban található.

A pályázat benyújtásának határideje: 2018. december 3.

A pályázati döntés várható határideje: 2019. január 10.

A pályázat benyújtása elektronikus úton történik a kovari.istvan@uni-bge.hu  e-mail címre. Kérjük a tárgyban a következő megjelölést alkalmazni: 

vezetéknév_SolBridge2019_ pályázat.

A pályázónak nem kell külön on-line pályázatot benyújtania a SolBridge-ba, a nyertes pályázók jelölését a BGE végzi el.

 

Ugyanezen e-mail címre kell írni kérdés vagy további információ kérés esetén:

vezetéknév_SolBridge2019_info   tárgymegjelöléssel.

 

A pályázathoz mellékelni kell:

  • a kitöltött, kiprintelt és aláírt pdf formátumú jelentkezési lapot,
  • az angol nyelvtudást igazoló okiratot (nyelvvizsga vagy azzal egyenértékű okmány vagy igazolás),
  • önéletrajzot angol nyelven,
  • motivációs levelet angol nyelven, amelyben a pályázó bemutatja hogyan tervezi beilleszteni a Solbridge International School of Business-ben folytatandó résztanulmányait a BGE-n folyó tanulmányaiba, (ennek része a felvenni tervezett tantárgyak listája kreditértékkel , valamint azok szándékozott beszámítása a BGE-n).

 Mellékletek letölthetők >>>

Budapest, 2018. november 6.


Solution by Sense/Net | Powered by Sense/Net ECM