Keresés:
Események
«2020. szeptember»
HKSzeCsPSzoV
123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930

Vállalati Szakemberek Képzése
A 2020/21-es tanév során az alábbi képzéseket ajánljuk.

Jelentkezési lap >>> 

A jelentkezési lapot kérjük az alábbi névre és címre elküldeni: dr. Kovács Márta Kovacs.Marta@uni-bge.hu

 

Bormarketing

A képzés célja, hogy a hallgatók ismerjék a marketing specifikumait, folyamatosan fejlődő eszközrendszerét és módszertanát a borok esetében, ismerjék a borok készítésének technológiai alapjait, a kulturált borfogyasztásnak a gasztronómiában, valamint a turizmusban betöltött szerepét és lehetőségeit, a borok előállításával és forgalmazásával kapcsolatos szabályozás fontos elemeit. Értsenek a borok érzékszervi megítéléséhez, a jellemző borhibák megállapításához. Képesek legyenek egy borászat, borkereskedelmi vállalat marketing, valamint reklám és marketingkommunikációs stratégiájának a kidolgozására és végrehajtására. Szakmailag felkészültek, és alkalmasak legyenek a szakmai szervezetekkel, piackutató-, marketingkommunikációs és média ügynökségekkel történő professzionális együttműködésre. 

Jelentkezési határidő: 2020. szeptember 7. 18:00 óra
Önköltségi díj: 250.000 Ft


Nemzetközi beszerzés és értékesítés

Az egy éves képzés során a hallgatók megismerik a nemzetközi tranzakciók belső struktúráját, a nemzetközi adás-vételi (értékesítési és beszerzési) szerződések feltételrendszerét. A résztvevők elsajátítják a szerződésekből eredő kockázatok csökkentésének eszköztárát, és felkészülnek az egyes ügyletek finanszírozására is. A hallgatók az Incoterms fuvarparitások helyes használatát a fuvarozás, a szállítmányozás, a biztosítás és a transzfer-árazás összefüggésében sajátítják el.

Jelentkezési határidő: 2020. szeptember 7. 18:00 óra
Önköltségi díj: 250.000 Ft

 

Nemzetközi logisztikai szolgáltatások 

Az egy éves képzés megismerteti a hallgatókat a logisztika és az ellátási lánc stratégiai és operatív tervezésének munkafolyamataival, valamint az ehhez kapcsolódó logisztikai szolgáltatások tartalmával és menedzselésével. A hallgatók képessé válnak komplex logisztikai szolgáltatási feladatok ellátására a szükséges vállalatirányítási rendszerek használatával. A hallgatók elsajátítják a fuvarozási, szállítmányozási és logisztikai szolgáltatási szerződések megkötésével és a logisztikai szolgáltatások teljesítményét mérő mutatók prezentálásával kapcsolatos tudásanyagot is.

Jelentkezési határidő: 2020. szeptember 7. 18:00 óra
Önköltségi díj: 250.000 Ft


Társadalomtudományi és gazdasági szakfordító és tolmács szakirányú továbbképzés

A program célja szakszerű és színvonalas nyelvi közvetítői munkára alkalmas szakfordító és tolmács szakemberek gyakorlatorientált képzése annak érdekében, hogy korszerű ismeretek átadásával segítsük a nyelvi szolgáltatások iránt jelentősen megnőtt kereslet kielégítését. A fordítói-tolmács készségek és kompetenciák elsajátítása mellett gazdasági és társadalomtudományi szövegek szakszerű nyelvi közvetítéséhez szükséges elméleti alapismeretekkel is felvértezzük hallgatóinkat.

Jelentkezési határidő: 2020. szeptember 7. 18:00 óra
Önköltségi díj: 250.000 Ft
NÉGY MODULBÓL ÁLLÓ RAKTÁR-LOGISZTIKA KÉPZÉS >>>

vállalatoknak, végzett külkereseknek és minden szakembernek, aki új tudással szeretne gazdagodni 

 

  1. Raktározási alapok
  2. Termékazonosítás (identifikációs rendszerek) és nyomon követés a raktári folyamatokban
  3. Warehouse management integrált környezetben
  4. Raktármodellezés szimulációs szoftverrel

 

A Raktározási alapok modul olyan alapozó képzés, amelyhez bármelyik vagy mindegyik további képzési modul felvehető.

Jelentkezési határidő: 2020. szeptember 7. 18:00 óra
Önköltségi díj: 75.000 Ft (+27% ÁFA) / modul

Jelentkezz az alapmodulra és válaszd hozzá a vállalat napi folyamataiban nélkülözhetetlen moduljaink valamelyikét vagy akár mindegyikét!

 

Raktározási 1X1 >>>

A 20 órából álló modul célja, hogy a hallgatók áttekintő ismereteket kapjanak a raktárgazdálkodás következő feladatairól: a 7M-elv, a készletek menedzselése, a hagyományos és a „smart” raktári eszközök, a komissiózás stratégiái, az optimális csomagolási modellek és a raktárirányítási rendszerek. A hallgatók a képzés során megismerkednek a visszutas és a city logisztikával, a speciális termékek tárolásának szabályaival, valamint a lean szemlélettel. A hallgatók képessé válnak a különleges raktári megoldások kivitelezésére, a raktárkapacitás meghatározására és a különböző raktári kiszolgálási technológiák alkalmazására.

Kövesd a terméket >>>

A 20 órás képzés során a hallgatók megismerik a 21. századi termékazonosítási rendszereket, és az Ipar 4.0 adta lehetőségeket, így különösen a termékazonosítási rendszereket (egy- és kétdimenziós vonalkódos EAN-13 és EAN-8), valamint az RFID használatát a vonalkód- és rádiófrekvenciás olvasókkal. A hallgatók képessé válnak vonalkódok generálására, továbbá a GS1 nemzetközi szabványok, úgy mint a GS1 vonalkódok, EPCglobalNetwork, GS1 eCom és GS1 GDSN alkalmazására.

Irányítsd a raktárat >>>

A 20 órás képzés célja, hogy áttekintő ismeretet nyújtson a raktár-menedzselés folyamatáról és a leltárok elkészítéséről integrált környezetben.  Az elméleti bevezetést követően a hallgatók megismerkednek a raktározás-menedzsment alapfogalmaival, a „goods receipt” és a „goods issue” közötti különbséggel, valamint a picking, packing, shipping folyamatával. A hallgatók esettanulmányok megoldásán keresztül képesek lesznek PO (purchase order), SO (sales order), valamint STO-alapú beszerzési folyamat lebonyolítására.

Modellezd a raktári folyamatokat >>>

A 20 órás képzés során a hallgatók egy folyamatmodellező szoftver alkalmazásával szimulációt készítenek egy raktárról. A raktár modelljének elkészítése megteremti az árumozgatás és az üzleti folyamatok optimalizálásának előfeltételeit. A szoftver lehetővé teszi a raktári folyamatok kiértékelését és riportok, statisztikák készítését. A modul felkészíti a hallgatókat, hogy a raktárgazdálkodási folyamatrendszert áttekinthetővé és hatékonnyá tegyék.


Solution by Sense/Net | Powered by Sense/Net ECM