Keresés:
Események
«2020. szeptember»
HKSzeCsPSzoV
123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930

Diplomaátadó Ünnepi Tanácsülés a BGE Külkereskedelmi Karán (2016. október 7.)

Prof. dr. Heidrich Balázs rektor és dr. Válóczi Marianna mb. dékán nyújtotta át a végzős hallgatóknak diplomájukat a BGE Külkereskedelmi Kar Diplomaátadó Ünnepi Tanácsülésén 2016. október 7-én az Erzsébetligeti Színházban.

Az eseményen megjelenteket dr. Válóczi Marianna dékán köszöntötte. Az idei tanévben hagyományteremtő céllal az ünnepi beszéd megtartására felkérést kaptak az egykor Külkeren végzett hallgatóink, akik azóta példaértékű szakmai és vezetői karriert tudhatnak magukénak. A 13 órakor kezdődő ünnepségen dr. Ferkelt Balázs, a KKK Nemzetközi és Európa-tanulmányok Intézeti Tanszék vezetője, a 16 órakor kezdődő eseményen Lakatos Zsófia, az Emerald Public Relations ügynökség ügyvezetője, a Magyar PR Szövetség elnöke mondott ünnepi beszédet.

Az ünnepségen kerültek átadásra azok a díjak és kitüntetések is, amelyeket az elmúlt időszakban végzett munkájukért kaptak a Külkereskedelmi Kar oktatói, végzős hallgatói. A BGE Külkereskedelmi Kar 2016. évi Tudományos Díját a „Gazdaság és gazdálkodástudomány - Nemzetközi gazdasági és politikai tanulmányok tudományterületen” szakcikk kategóriában dr. Domonkos Endre tudományos főmunkatárs, továbbá a „Kommunikáció és médiatudomány - Alkalmazott nyelvészet és fordítástudomány” tudományterületen szakcikk kategóriában dr.habil Bajomi-Lázár Péter intézetvezető, főiskolai tanár kapta. A hallgatók közül díjat vehetett át Hegyeshalmi Zsuzsanna, Ivitz Fanni, Tóth Tímea kiváló tanulmányi eredményéért, Békési Gergely, Dél László és Falvai Zsófia pedig kiemelkedő közéleti tevékenységéért részesült elismerésben. Az ünnepelteket a BGE hallgatója, Szegezdi Márton énekes gitár előadással köszöntötte.

 

   

Solution by Sense/Net | Powered by Sense/Net ECM