Keresés:
Események
«2020. szeptember»
HKSzeCsPSzoV
123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930

Alumni találkozó a Külkereskedelmi Karon
2010. szeptember 25-én sikeresen zajlott le a 25 évvel ezelőtt a Külkereskedelmi Főiskolán diplomát szerzettek találkozója.

A több mint 100 egykori hallgató oklevelet kapott egykori intézményének jogutódjától, ezeket az okleveleket Dr. Iványi Károly professzor emeritus nyújtotta át, aki 25 évvel ezelőtt az eredeti diplomákat is átadta.
A résztvevők elismeréssel nyilatkoztak a rendezvényről, az ezzel kapcsolatos véleményeket az alábbiakban ismertetjük:

Sikerült a szombati napot igazi örömünneppé változtatni! Ebben a kiüresedett, elanyagiasodott világban, pénzt, fegyvert, paripát nem sajnálva egy nívós és egyben kedves rendezvényen ennyi embernek bearanyozni a napját. Boldog vagyok, hogy ott lehettem! Nagyon köszönöm Önöknek!
Üdvözlettel: Menyhárt Tibor
"

Nagy öröm volt számomra a szombati 25 éves találkozón való részvétel. Ezúton szeretném megköszönni Önöknek a meghitt ünnepség megszervezését.
Jó egészséget kívánva szeretettel üdvözlöm Mindnyájukat:
Mitykáné Hadházy Erzsébet
"

„Ezúton szeretnék köszönetet modani a fenti rendezvény kiváló szervezéséért!
Azt hiszem, hogy nem csak a magam, de volt csoporttársaim nevében is mondhatom azt, hogy nagyon jó ötletnek tartom azt, hogy a Külker Alapítvány gondoskodik arról, hogy az ember összejöhessen volt csoport- illetve évfolyamtársaival.
Jó volt látni a régi arcokat (új „kiszerelésben" J), beszélgetni, címeket cserélni!
Abban a reményben, hogy 25 év múlva újra lesz ilyen találkozó (akkor hány évesek is leszünk?) és még valamennyien részt tudunk venni azon.
Köszönettel és szívélyes üdvözlettel:
Németh Márta"


Kapcsolódó tartalmak
Solution by Sense/Net | Powered by Sense/Net ECM