Keresés:
Kereskedelem és marketing (német nyelven)

Kereskedelem és marketing alapképzési szak német nyelven (KVIK)

Nappali munkarendű közgazdász alapképzés

Állami ösztöndíjas és önköltséges képzési formában

A szerezhető végzettség megnevezése

Közgazdász kereskedelem és marketing alapképzési szakon

Képzési idő

7 félév, az utolsó félévben a hallgató összefüggő, képzési helyen kívüli szakmai gyakorlatát tölti

Választható specializáció

  • kereskedelem

Elhelyezkedési lehetőségek

A fenti tartalmú képzéssel a kereskedelem mellett a termelő és szolgáltató gazdasági ágazatok részére is kívánunk marketing és áruforgalmi diplomás szakembereket képezni. Célnak tekintjük, hogy a végzett hallgatók egyaránt alkalmasak legyenek a multinacionális szervezetek kereskedelmi szakterületeinek menedzselésére, továbbá kis- és középvállalkozások kereskedelmi és marketing tevékenységet folytató szervezetek komplex vezetésére és irányítására, sikeres egyéni és társas vállalkozások működtetésére.

Követelmények a tanulmányok során

Az egyes tantárgyak gyakorlati jeggyel vagy kollokviummal (vizsga) zárulnak. A tanulmányok végén elkészített szakdolgozatot (diplomamunkát) a hallgató a záróvizsgán megvédi.

Felvételi feltételek

A Felsőoktatási Felvételi Tájékoztató 2021. című kiadvány részletesen tartalmazza a felvételi követelményeket, továbbá a www.felvi.hu honlapon találhatók részletes információk.

Önköltség és egyéb díjak

Az önköltséges képzésben tanuló hallgatók önköltséget és egyéb díjat fizetnek. Az önköltség összege a 2021/2022. tanévben 305.000 Ft/félév + 160.000 Ft/félév idegen nyelvi képzési hozzájárulást kell fizetni  a német nyelvű képzésben részt vevő hallgatóknak. 

Azon idegen nyelvű képzések esetén, ahol a külföldi partner intézmény oklevelének a megszerzésre is van lehetőség a külföldi felsőoktatási partnerrel kötött szerződés alapján, a hallgatóval beiratkozáskor kötendő képzési szerződés tartalmazza ennek a költségeit.
A képzés állami ösztöndíjas képzési formában is indul.

Részletes adatok

felvi.hu

További felvilágosítás

BGE Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar
1054 Budapest, Alkotmány utca 9-11.
T: 06-1-374-6297

Solution by Sense/Net | Powered by Sense/Net ECM