Keresés:
Kereskedelem és marketing (angol nyelven)

Kereskedelem és marketing alapképzési szak angol nyelven (KVIK)

Nappali munkarendű közgazdász alapképzés

Állami ösztöndíjas és önköltséges képzési formában

A szerezhető végzettség megnevezése

Közgazdász kereskedelem és marketing alapképzési szakon

Képzési idő

7 félév, az utolsó félévben a hallgató összefüggő, képzési helyen kívüli szakmai gyakorlatát tölti.

Választható specializáció

  • kereskedelem
  • kereskedelmi kommunikáció
 
A képzés duális képzés formájában is indul!
 

Elhelyezkedési lehetőségek

A fenti tartalmú képzéssel a kereskedelem mellett a termelő és szolgáltató gazdasági ágazatok részére is kívánunk marketing és áruforgalmi diplomás szakembereket képezni. Célnak tekintjük, hogy a végzett hallgatók egyaránt alkalmasak legyenek a multinacionális szervezetek kereskedelmi szakterületeinek menedzselésére, továbbá kis- és középvállalkozások kereskedelmi és marketing tevékenységet folytató szervezetek komplex vezetésére és irányítására, sikeres egyéni és társas vállalkozások működtetésére. Mivel a képzés nyelve a tanulmányok teljes időtartama alatt az angol nyelv, ezért az angol nyelvű képzésben tanuló hallgatók olyan magas szintű angol nyelvtudásra és problémamegoldó készségre tesznek szert tanulmányaik végeztével, mely képessé teszi őket arra, hogy nagy eséllyel helyezkedjenek el vezető nagyvállalatoknál, akár külföldön is.  A magyar és a külföldi munkaerő piac is értékeli és elismeri a kiváló nyelvtudásból a vállalatok számára szerezhető előnyöket. Ezen a képzésen végzett hallgatók jó eséllyel pályázhatnak piacvezető cégek állásaira, hiszen a képzés nyelvén kívül más idegen nyelven is magas szintű kommunikációra lettek felkészítve.

Felvételi feltételek

A Felsőoktatási Felvételi Tájékoztató 2021. című kiadvány részletesen tartalmazza a felvételi követelményeket, továbbá a www.felvi.hu honlapon találhatók részletes információk.

Önköltség és egyéb díjak

Az önköltséges képzésben tanuló hallgatók önköltséget és egyéb díjat fizetnek. Az önköltség összege a 2021/2022. tanévben 305.000 Ft/félév + 160.000 Ft/félév idegen nyelvi képzési hozzájárulást kell fizetni az angol nyelvű képzésben részt vevő hallgatóknak.
Azon idegen nyelvű képzések esetén, ahol a külföldi partner intézmény oklevelének a megszerzésre is van lehetőség a külföldi felsőoktatási partnerrel kötött szerződés alapján, a hallgatóval beiratkozáskor kötendő képzési szerződés tartalmazza ennek a költségeit.
A képzés állami ösztöndíjas képzési formában is indul.

Részletes adatok

felvi.hu

További felvilágosítás

BGE Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar  
1054 Budapest, Alkotmány utca 9-11.  
T: 06-1-374-6297

Solution by Sense/Net | Powered by Sense/Net ECM