Keresés:
Általános felvételi információk

Tisztelt Pályázó!

A 2021. évi felvételi eljárásban meghirdetésre került a Turizmus-menedzsment mesterszakunk (angol nyelvű képzésben is) nappali és levelező munkarendben, valamint a Tanári (Közgazdásztanár) mesterszakunk levelező munkarendben állami ösztöndíjas és önköltséges finanszírozási formában.

Mesterképzés felvételi információk

A 2021. szeptemberében induló képzések jelentkezési határideje 2021. február 15. A jelentkezés módja: elektronikus úton, a www.felvi.hu oldalon.

A felvételi eljárás intézményi folyamatáról az alábbiakban tájékoztatjuk Önöket.

Az eljárás teljes körűen elektronikus formában kerül lebonyolításra, ezért kérem, hogy figyelmesen olvassa el és kövesse az alábbiakban leírtakat.

Azon túl, hogy a www.felvi.hu-n benyújtja jelentkezését, a felvételi eljárásnak van egy másik része is, ami a felsőoktatási intézményhez kötődik.

Mesterképzésre jelentkezéskor egy úgynevezett előzetes kreditelismerési eljárást kell lefolytatni annak érdekében, hogy az intézmény megállapítsa, a jelentkező rendelkezik-e a jogszabályban előírt beszámítható kreditmennyiséggel.

Intézmény részére beadandó 2021. márcuzsa 31-ig

1. Előzetes kreditelismerési kérelem

Előzetes kreditelismerési eljáráshoz be kell adnia egy általános kérelmet és egy táblázatot az elismertetni kívánt kreditekről (ez utóbbit értelemszerűen csak a megpályázott szakra/szakokra vonatkozóan). A szükséges dokumentumok a "Dokumentumok" menüpont alatt találhatók meg. A dokumentumokat ajánlott elektronikusan kitölteni, a leadáshoz azonban ki kell nyomtatni és saját kezű aláírással kell ellátni azokat.

2. Pontszámításhoz csatolandó dokumentumok:

  • leckekönyv másolat, oklevél másolat
  • oklevél átlagáról szóló igazolás (oklevél minősítés, két tizedes pontossággal)
  • Többletpontot igazoló és egyéb, jelentkezéshez kapcsolódó dokumentumok: fogyatékosság igazolása, gyermekgondozás igazolása, hátrányos helyzet igazolása, nyelvvizsgát igazoló dokumentum, OKJ bizonyítvány, OTDK/TDK igazolás, sporteredmény igazolása, szakmai gyakorlat igazolása.

A pontszámításról részletes tájékoztatót olvashat a www.felvi.hu honlapon.

A felvételi vizsga díja: 4000,- Ft. A befizetésről és a szóbeli vizsga időpontjáról levélben tájékoztatjuk a jelentkezőket.

Felvételi eljárás díjának fizetési módja: átutalással, vagy az intézmény által küldött csekken.

Az átutalás számlaszáma: 10032000-00282833-00000000

A megjegyzés rovatban kérjük tüntesse fel a saját nevét és az alábbi szöveget:
„KVIK Mesterszak felvételi 2021”

A szóbeli felvételi pontos időpontjáról e-mailben kap értesítést.

A szóbeli felvételire vonatkozó tájékoztatók

A szóbeli felvételi témakörei a "Domumentumok" menüpont alatt találhatók meg.

Solution by Sense/Net | Powered by Sense/Net ECM