Keresés:
Események
«2018. július»
HKSzeCsPSzoV
1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031

Kereskedelem és marketing (távoktatás)

Kereskedelem és marketing alapképzési szak

Távoktatás munkarendű közgazdász alapképzés önköltséges képzési formában

A szerezhető végzettség megnevezése

  • Közgazdász kereskedelem és marketing alapképzési szakon

Képzési idő

7 félév. Távoktatás munkarendű képzésben a konzultációk szombati napokon kerülnek megtartásra.

Elhelyezkedési lehetőségek

A végzett szakemberek a kereskedelmi vállalatoknál, marketing vagy marketingkommunikációs ügynökségeknél, illetve profitorientált vállalatok kereskedelmi és marketing részlegeinél közép- és felsővezetői feladatokat láthatnak el, non-profit szervezetek marketing tevékenységét irányíthatják.

Képzés jellemzői

A távoktatás munkarend alapvetően rugalmasabb, széleskörű hallgatói önállóságot biztosít. A közgazdász oklevél megszerzésének tanulmányi ideje is rugalmasan került megállapításra. A vizsgakötelezettségek teljesítésének minimális időtartama 3 év. A távoktatás munkarendben a tananyag elsajátítása döntően egyéni tanulással, a kiadott írásos tananyag egyéni feldolgozásával, így az előre meghirdetett előadás jellegű és kisebb csoportokra osztott konzultációval történik. A tantárgyak egymásra épülése megkívánja, hogy bizonyos sorrend legyen az egyes tantárgyak között. Ezt a sorrendet követik a különböző konzultációk. A konzultációk látogatása nem kötelező, de nagyban segíti a felkészülést. A hallgató önállóan döntheti el, illetve tervezheti meg, hogy a rendelkezésre álló képzési időben az egyes tantárgyakra mennyi időt fordít. Ha a hallgató egy-egy tantárgyat elsajátított, az előre megadott vizsganapokon vizsgázhat. Amennyiben az írott tananyag és a programban szereplő konzultációk nem elegendőek a felkészüléshez, térítés ellenében többletkonzultációk is igényelhetők valamennyi tantárgyból. A hallgatók minden tantárgyból megkapják az írásos tananyagot, az egyes tantárgyak követelményeit, és a vizsgafeltételt jelentő házi feladatokat. A beadott házi feladatokat kijavítva visszakapják, ezzel saját haladásukat is jobban tudják ellenőrizni. A képzési idő végén kerül sor a szakdolgozat témaválasztására, amely valamely szakmai tanktárgyhoz kapcsolódik. A szakdolgozat megvédése záróvizsga bizottság előtt történik.

Felvételi feltételek

A Felsőoktatási Felvételi Tájékoztató 2017. részletesen tartalmazza a felvételi követelményeket, továbbá a www.felvi.hu honlapon is találhatók részletes információk.

Önköltséges képzés

Az önköltség összege a 2017/2018. tanévben távoktatás munkarendben (KVIK) tananyaggal együtt 240.000 Ft/félév.

Részletes adatok

felvi.hu

További felvilágosítás

BGE Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar  
1054 Budapest, Alkotmány utca 9-11.                  
T: 06-1-374-6297

Solution by Sense/Net | Powered by Sense/Net ECM