Keresés:
Események
«2020. november»
HKSzeCsPSzoV
1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30

Szakkollégium

Mi Szakkolisok vagyunk, és mi a Te szupererőd? 😊

 

A Gundel Károly Gazdaságtudományi Szakkollégium egy olyan hallgatói szervezet, melynek célja, hogy a tagjai az órákon elsajátított tudás mellett mélyebb ismeretekre is szert tegyenek, melyeket későbbi pályafutásuk során is hasznosítani tudnak. Különös figyelmet fordít a tagok látókörének bővítésére, valamint a tehetséggondozásra. Különböző speciális kurzusok, szakmai rendezvények, workshopok és üzemlátogatások során lehetőséget kapnak a hallgatók a szakma jobb megismerésére és elsajátítására.

 

A KVIK szakkollégiuma 2013-ban kapott újra erőre és azóta olyan eredményeket tudhat maga mögött, mint például rendszeres előkelő helyezések TDK-n és OTDK-n, valamint rangos hazai és nemzetközi versenyeken. Tagjaink az elmúlt évek során a Szakkollégiumnak köszönhetően Guatemalába, Hollandiába, Kanadába, Dél-Koreába, Németországba és Írországba is eljutottak! A Szakkollégium tevékenységét nagyban meghatározza a tagjainak elszántsága és motiváltsága. Ebből kifolyólag létrehoztak egy saját, középiskolásoknak szóló esettanulmányi versenyt, a BeKVIKer-t, amelyet idén már harmadik alkalommal rendeznek meg. Az elmúlt években több száz diák mérte össze tudását ezen a versenyen. Autonóm szervezet lévén kiemelt jelentőségűek a félévek elején tartott Nyitó-, és végén tartott Záróközgyűlések.

 

A Szakkollégium élén az elnök áll, aki össze fogja az öt alelnököt, ők alkotják a Vezetőséget. Felelősek a Szakkollégium működéséért, irányításáért és szervezéséért. Az alelnökök egy-egy Bizottságot koordinálnak, amelyek a következők: Tudományos, Programszervező, Marketing, PR és HR. A tagok ezen Bizottságok munkáját segítve szerezhetnek tapasztalatot különböző területeken, és próbálhatják ki magukat csapatmunkában.