Keresés:
Események
«2020. november»
HKSzeCsPSzoV
1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30

TDK

A tudományos diákköri tevékenység a tehetséggondozás egyik lényeges formája a felsőoktatásban. Hozzájárul a tudományos kutatói pályán való elinduláshoz, az oktatóknak és kutatóknak pedig lehetőséget ad a szakmai utánpótlás, az egyetemi és a PhD képzésre jelentkezők érdemi kiválasztásához.

A TDK konferenciák kiváló lehetőséget nyújtanak Hallgatóinknak, hogy bekapcsolódjanak a tanszékeken folytatott kutatómunkákba, s önálló tudományos tevékenységet végezzenek.

A kutatómunka eredményeként létrejött tanulmányokat Szerzőik az intézményi TDK konferencia keretében adják elő.

A különböző tagozatokban folyó verseny eredményeként a legjobb előadások díjazásban részesülnek, és továbbjuthatnak a kétévenként megrendezésre kerülő Országos Tudományos Diákköri Konferenciára, melynek Közgazdaságtudományi Szekciója 2021-ben Sopronban kerül megrendezésre.

A TDK-val kapcsolatos legfrissebb információk a Hírek között olvashatók, míg a TDK-val kapcsolatos követelményeket a Dokumentumok mappában lehet böngészni.

Ha van egy jó témája, mellyel szívesen venne részt a következő TDK-n, keresse bátran a tanszékek TDK felelőseit (őket a Munkatársak menüponton belül találja meg), akik örömmel segítenek abban, hogy a témához megleljék a megfelelő konzulenst és segítenek az első lépések megtételében.

Reméljük hamarosan találkozunk a TDK-n!

Hírek

Hírek

Elkészült a TDK konferencia programja, amelyet ezen a felületen lehet elérni: https://www.uni-bge.hu/kvik/Hallgatok/Tehetseggondozas/TDK/dokumentumok/TDK-2020

Köszönjük a nagyszámú jelentkezést a TDK-ra!

Solution by Sense/Net | Powered by Sense/Net ECM