Keresés:
Események
«2020. november»
HKSzeCsPSzoV
1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30

Alumni

Kedves Öregdiákunk és végzős Hallgatónk!

 Sok szeretettel üdvözli Önt a BGE KVIK Karrier és Alumni Irodája!

 

Karrier irodánk 2007-ben jött létre, melynek fő célkitűzése: kapcsolatteremtés hallgatók és munkahelyek, cégek között. Az Alumni Iroda 2008-ban alakult meg. Az alumni szó latin eredetű, jelentése „öregdiákok”, így magától értetődően Alumni irodánk fő feladata a végzett hallgatókkal való kapcsolattartás, a híd szerep betöltése az egykori diákok és az anyaintézmény között.

Nagyon fontosnak tartjuk, hogy ne szakadjon meg az anyaintézmény és az egykori diákok közötti kapcsolat a diploma kézhezvételével, hiszen gyakorlatorientált képzésünk legfőbb záloga a szakma képviselőinek, azon belül végzett hallgatóink és tanáraink folyamatos együttműködése.

2010-től egyesült a két iroda, így munkájukkal kiegészítik és segítik egymás tevékenységét.

 Konkrétan mit is tettünk eddig?

  •  Intézményünk (Karunk) létrehozta Alumni irodáját.
  • Megterveztük, rövid és hosszú távú céljainkat, feladatainkat. Átgondoltuk, milyen szolgáltatásokat tudnánk kínálni alumni szerveztünk tagjainak, illetve mi miben támaszkodhatnánk szükség esetén az ő segítségükre, együttműködésükre.
  • Forrást, pályázati lehetőséget kerestünk céljaink minél szélesebb körű megvalósításához. Munkánk nem volt hiábavaló, TÁMOP-os pályázatunk elfogadásra került, így a támogatási szerződés aláírását követően a részletes munka, az álmok, a tervek megvalósítása már el is kezdődött.
  • 2009-ben, a Kar 40. jubileumi évfordulójának alkalmából megkerestük és meghívtuk azokat a hallgatókat, akik 40 éve kezdték meg tanulmányaikat intézményünkben, illetve azokat, akik 25 éve végeztek. A rendezvénynek nagy sikere volt, ezért úgy gondoltuk, hogy a hagyományt folytatjuk!
  • Alumni honlapot hoztunk létre, mely a kari honlapról érhető el (https://alumni.uni-bge.hu). Kérjük, látogasson el a weboldalunkra, ahol az aktuális programjainkat nyomon követheti!

 

Mit szeretnénk megvalósítani, elérni az alumni kapcsolatok terén?

  • A BGE létrehozta saját alumni portálját (https://alumni.uni-bge.hu), melynek célja, egy „élő”, aktív közösség, kapcsolatrendszer kialakítása, ennek programokkal, feladatokkal történő megtöltése. Terveink szerint ez az új fórum mind jelenlegi és Öregdiákjaink, mind Intézményünk (vagyis mindannyiunk) számára vonzó, előnyös, hasznos és ugyanakkor mozgatórugóként segíti mindennapi munkánk, feladataink hatékony, magas színvonalú megvalósítását. A portálra történő regisztráció díjmentes, sok szeretettel várjuk valamennyi Öregdiákunk, illetve végzős diákunk további jelentkezését.
  • Szolgáltatásokat, programokat dolgozunk ki Öregdiákjaink számára. Igyekszünk aktivizálni, idekötni Önöket intézményünkhöz, egy valóban élő kapcsolatot kialakítani, mely magában foglal mind szakmai, hivatalos progra­mokat, mind szabadidős, informális tevékenységeket.
  • Tervezzük, hogy a jövőben Alumni tagsági kártyát igényelhetnek, amely különböző kedvezményekre jogosítja a tagokat.

 

Keressük és visszavárjuk Önt, kedves Végzős Diákunk! Ha felkeltettük érdeklődését, kérjük lépjen velünk kapcsolatba! Reméljük, hogy hamarosan üdvözölhetjük közösségünkben és viszontláthatjuk mind szakmai, mind szabadidős rendezvényeinken!

 

Karrier és Alumni Irodánk elérhetősége a következő:

Karrier és Alumni Osztály

BGE KVIK Karrier és Alumni Iroda

1054 Budapest, Alkotmány u. 9-11. Fszt. 4.

Tel.: +36 1/301-3441, 374-6273

E-mail: Karrier.KVIK.mail@uni-bge.hu

 

Solution by Sense/Net | Powered by Sense/Net ECM