Keresés:
Diploma után

Habár a diploma, bizonyítvány kiadását és átvételét követően az egykori diák és felsőoktatási intézmény közötti jogviszony törvényesen megszűnik, a kapcsolatnak korántsem kell hasonló sorsa jutnia.

A BGE Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar alternatívák sorát tárja Öregdiákjai és egyéb felsőoktatási intézményben végzett szakemberek elé, lehetőséget biztosítva egy mindenki számára előnyös, élethosszig tartó kapcsolat kialakítására.

Henry Ford szavai összecsengenek a BGE KVIK élethosszig tartó tanulásról alkotott filozófiájával: "Aki felhagy a tanulással öreg, legyen bár 20 vagy 80 éves. Aki folyamatosan tanul, fiatal marad. A legnagyszerűbb dolog az életben, fiatalon tartani az agyad."
Éppen ezért, Karunk számos elméleti és módszertani tudás elmélyítésére szolgáló  mesterképzést, valamint egyéb szakirányú továbbképzést kínál a szakmai ismereteit fejleszteni kívánók számára.

Ezen felül, a BGE KVIK Alumni Szervezete küldetésének tekinti az ország bármely területén vagy külföldön élő Öregdiákjai  egymás közti, illetve a Kar közötti folyamatos és  kölcsönösen előnyös kapcsolat elősegítését.

Solution by Sense/Net | Powered by Sense/Net ECM