Keresés:
Események
«2020. szeptember»
HKSzeCsPSzoV
123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930

Motivációs levél

Motivációs levél

Egyre jellemzőbb, hogy az önéletrajz mellé egy motivációs levelet kérnek. Ha külön nem kérnek akkor is  érdemes mellékelni egyet kísérőlevél címén. Ez kiegészíti, árnyalja, pontosítja az önéletrajz alapján kialakult képet a döntéshozókban. Ezért ez is veszélyes része a pályázati anyagnak. Különösen, ha túljutottunk az első rostán, mert csak akkor olvassák el. Itt lehetünk egy kicsit bőbeszédűek. Ez már a személyes beszélgetéshez tartozik, ezért az "én vagyok a legalkalmasabb jelölt" című üzenetünket feldíszíthetjük egy kicsit. 

 

Tisztelt Hölgyem/Uram!

 

Ezúton szeretném a BGF Karrier Iroda. állásportálján meghirdetett csoportvezetői pozíciójukat megpályázni. (Amennyiben konkrét pozíciót pályázol meg, feltétlenül tüntesd fel, hogy hol leltél rá a hirdetésre, és mi a pozíció pontos neve, esetleg hivatkozási száma.) 

Mint ahogyan önéletrajzomból is kitűnik, 4 éves tapasztalattal rendelkezem, és nagy gyakorlatot szereztem a marketing területen. (Összefoglalva írd le a tapasztalataidat, összesen hány év gyakorlattal rendelkezel, vagy összesen hány évig volt részed egy-egy tevékenységben.) 

Tanulmányaim során átfogó ismereteket szereztem gazdasági vonalon, és készen állok arra, hogy tovább képezzem magam amennyiben szükséges. (Foglald össze tanulmányaidat, és esetleg írd le, miért választottad ezt a területet, mi miatt áll közel hozzád.)

Tapasztalatomat a civil szektorban szereztem, ahol számos projektet koordináltam, több nagyszabású rendezvényt szerveztem sikerrel. (Írd le elért eredményeidet.) 

Munkám során emberekkel foglalkoztam, így számomra nem gond 10-20 fős csoport irányítása, és összefogása, az esetleges munkatársi konfliktusok kezelése. A kommunikáció erősségem, és szeretném magam kipróbálni más területen. Az Önök által meghirdetett szóvivői pozíció közel áll hozzám, szívesen állok nemes kezdeményezések élére és vállalok érdekképviseletet.  (Írd le  miért tetszene számodra a megpályázott állás) 

Munkatársaim kitartó, lelkiismeretes, segítőkész embernek ismertek meg. (Írd le néhány, max. 3-4 pozitív tulajdonságodat, kerüld az elcsépelt kifejezéseket, mint pl. megbízható) Célom egy olyan stabil munkahelyen, hosszútávon, fiatalos környezetben dolgozni, ahol munkámmal hozzájárulhatok a cég sikereihez. (Végül vázold fel a céljaidat!)

 

Budapest, 2009. augusztus 15.

 

Tisztelettel

Minta Tamás


Solution by Sense/Net | Powered by Sense/Net ECM