Keresés:
Közösségi Portál

ALUMNI KÖZÖSSÉGI TÉR BEMUTATÁSA

 

A Budapesti Gazdasági Főiskola stratégiai céljai között szerepelt egy olyan közösségi tér létrehozása, ahol jelenlegi és volt hallgatóinkkal kapcsolattartásra, kapcsolatépítésre nyílik lehetőség. Főiskolánk 2010-ben létrehozta ALUMNI Közösségi terét (kozosseg.bgf.hu), melyen online szolgáltatások keretében gyakornoki és munkaerőpiaci állásajánlatok elhelyezésére is van lehetőség.

 

A kialakított közösségi teret a jövőben további funkciókkal, szolgáltatásokkal bővítjük, melyek elősegítik az új kapcsolatok létrehozását, az ajánlott szolgáltatások, tevékenységek népszerűsítését, a Budapesti Gazdasági Főiskolához, mint közösséghez tartozás erősítését.

 

Célunk, egy „élő”, aktív közösség, kapcsolatrendszer létrehozása, ennek programokkal, feladatokkal történő megtöltése. Terveink szerint ez az új fórum, mind jelenlegi és Öregdiákjainknak, mind, Intézményünk (vagyis mindannyiunk) számára vonzó, előnyös, hasznos és ugyanakkor mozgatórugóként segíti mindennapi munkánk, feladataink hatékony, magas színvonalú megvalósítását.


Solution by Sense/Net | Powered by Sense/Net ECM