Keresés:
Események
«2020. április»
HKSzeCsPSzoV
12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930

A Budapesti Gazdasági Egyetem hallgatói a Pannon Gasztronómiai Akadémia workshop-ján.
2019.09.30

Tóth Gábor tanár úr lehetőséget kapott az Pannon Gasztronómiai Akadémiától, hogy 2019. 09. 30-án részt vegyen néhány hallgatóval a Metro Vevőakadémia bemutató konyháján tartott látványfőzéssel egybekötött előadáson és kóstoláson.

A nap témája a Gundel étterem bemutatkozása volt. Az előadó séfek , Litauszki Zsolt a Gundel executive séfje, és Bíró Lajos pedig a PGA-t képviselte. A Gundel új menedzsmentje előadást tartott a nagyhírű étterem múltjáról, jelen útkereséséről, a jövő távlatairól.

A program ideje alatt vendégséf az alábbi ételeket készítette el:

  • Borókával pácolt pisztráng uborkával és kaviárral
  • Vargánya velutée
  • Szürkeharcsa “paprikás " juhtúrósderelyével és mangalica fátyollal
  • Őz Waldorf
  • Császár morzsa bodzabogyóval

Az elkészített ételeket a PGA tagjai, meghívott szakoktatók és a diákok is kóstolhatták, fotózhatták, ismerkedhettek az újszerű technológiákkal, és alapanyagokkal.

Az eseményt Fekete Antonio fotózta, az összes kép megtekinthető a PGA honlapján: https://pannonga.org/gallery/

A résztvevő hallgatók külön dicséretet kaptak a nap végén az előadó séfektől, hisz, elmondásuk szerint, régen találkoztak ilye motivált és érdeklődő közönséggel.


Solution by Sense/Net | Powered by Sense/Net ECM