Keresés:
Események
«2020. november»
HKSzeCsPSzoV
1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30

A KVIK-en vendégségben a Magyar Éttermi Mesterek Klubja.
2017.02.04

2017.02.04-én a Magyar Éttermi Mesterek Klubjának több mint 50 tagja ellátogatott a BGE KVIK Alkotmány utcai épületébe. A Könyvtár és a Gundel Károly terem meglátogatása után a vendégek megtekintették az Oktató Kabinet felújított konyháját, majd a Tanétteremben elfogyasztották a tiszteletükre összeállított és elkészített ételeket és a felszolgált italokat. A rendezvény Étrendjét mellékletként láthatjuk.

A vendégek között üdvözölhettük, többek között, Balogh István Ferencet a Magyar Éttermi Mesterek Klubjának elnökét, Kótai Attilát a Magyar Bármixer Unió ex-elnökét, a magyar bártender szakma doajenjét, Katona Gábort a Pilvax étterem korábbi üzletvezetőjét, a Taverna Rt. résztulajdonosát, Nagy Tibort a Mohácsi Halászcsárda korábbi üzemeltetőjét-tulajdonosát, továbbá Simorádi Istvánt a Mátyás Pince, Gundel Étterem, Kakuk Andort Nemesvámosi Betyárcsárda, Horváth Jánost Sasfészek Étterem Kecskemét, előtte Tanyacsárda és dr. Papp Gyulát a Múzeum Kávéház és Étterem korábbi vezetőit. Szintén kedves vendégünk volt Dr. Gundel János professzor úr és felesége, Stroh Péter kollégánk, valamint Kerekes Gyula volt kollégánk, továbbá Várnai Zsolt, aki a BGE KVIK-et végezte néhány évvel ezelőtt.

A vendéglátók Dr. Sándor Dénes és Tóth Gábor voltak, akiket segítették Hidvégi Hedvig, Szőcze Anikó és Nagy Mihály kollégák, valamint a nemrégiben feléledt Ínyenc Klub tagjai, Révész Rebeka, Lucsányi Patrik, Eged Zsolt, Bogatin Attila, Szabó Vivien, Berki Réka, Bechtold Jakab, továbbá Ozsvár Cintia, Csukás Norbert, Hellenpárt Gergő, Szecskó Sára és Bugár-Horváth Krisztina vendéglátás-szálloda szakirányos hallgatók.

A rendezvény sikerét mi sem bizonyítja jobban, mint az elnök úrhoz, Balogh István Ferenchez érkező köszönő levelek száma, mely e jeles alkalom után, rekordot döntött.

A vendégek

A vendéglátó csapat