Keresés:
Események
«2020. április»
HKSzeCsPSzoV
12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930

A Magyar Természettudományi Múzeumban adott elő a Vendéglátás Tanszék munkatársa
2018.12.12

Papp Andrea, a Vendéglátás Tanszék fiatal kutatója Superfood-ok nyomában címmel tartott ismeretterjesztő előadást a Magyar Természettudományi Múzeumban a múzeumi Családi Nap alkalmából, október 27-én. Andrea fő kutatási témája az egészséges és fenntartható táplálkozás, amelyhez szorosan kapcsolódik a superfoodok mítosza. A superfoodként elhíresült élelmiszerek általában egzotikusak, és nagyon messziről importálják őket. A nekik tulajdonított egészségügyi előnyök pedig a legtöbb esetben túlzásokon alapulnak. Az iróniával fűszerezett előadás során a hallgatók megismerkedhettek, milyen szezonális és hazai alapanyagokat érdemes fogyasztani, amelyek jelentősen hozzájárulnak az ajánlott vitamin és ásványi anyag bevitelhez.


Solution by Sense/Net | Powered by Sense/Net ECM