Keresés:
Események
«2020. október»
HKSzeCsPSzoV
1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031

A Matusz-Vad Zrt. receptversenyt hirdet vendéglátó és szálloda szakirányos hallgatók részére 2016
2016.02.09

Vendéglátó szakirányos hallgatók figyelmébe!

 

 

A Matusz-Vad Zrt. (www.matusz-vad.hu) receptversenyt hirdet vendéglátó és szálloda szakirányos hallgatók részére. A versenyre nevezni lehet egy, a pünkösdi gasztronómiai szokásokat bemutató, mintegy másfél gépelt oldal (5000-5200 karakter szóközzel együtt) terjedelmű cikkel és kettő, saját gyűjtésű pünkösdi étel éttermi megvalósításra alkalmas, 4 személyre szóló receptjével (alapanyagok megnevezése és mennyisége, valamint az elkészítési és javasolt tálalási módja). A versenyzőknek egy meghatározott időpontban a Matusz-Vad Zrt. által biztosított alapanyagokból a két ételt el kell készíteniük az Oktató Kabinet konyhájában olyan módon, hogy az profi fotózásra alkalmas legyen.

 

A verseny győztese a zsűri véleménye alapján legjobbnak ítélt cikk és receptek, valamint az ünnephez legjobban illeszkedő módon feltálalt és legízletesebb ételek készítője. A zsűri véleménye kialakításkor kiemelt figyelmet szentel a versenyzők önálló gyűjtőmunkájának.

 

A Matusz-Vad Zrt. felajánlása szerint a nyertes által összeállított cikk, az elkészített étel és a nyertes hallgató fotója bekerül a cég által 12 ezer példányszámban kiadott Panoráma Magazin áprilisi számába, mely a cég partnereihez, éttermekhez, szállodákhoz és más vendéglátóegységekhez kerül kiküldésre. A nyertes jutalma fentieken kívül egy 2 fő részére szóló 2 éjszakás tartózkodás bőséges büfé reggelivel a győri Hotel Garzonpláza 4 csillagos szállodában www.garzonplaza.hu.

 

A versenyműveket (másfél oldalas cikk, kettő étel éttermi megvalósításra alkalmas receptje nyomtatva) lezárt, nagyméretű borítékban, név nélkül, de jeligével kérjük leadni a Vendéglátás Intézeti Tanszéken (Bp., Alkotmány u. 9-11., II. emelet 208.). A borítékon belülre egy kisebb méretű lezárt borítékba kérjük betenni a versenyző nevét és elérhetőségét.

 

A versenyműveket a Vendéglátás Intézeti Tanszék oktatóiból, valamint a Matusz-Vad Zrt. képviselőjéből álló háromfős zsűri bírálja el. Nagyszámú jelentkező esetén a zsűri a cikk és a receptek alapján választja ki azokat a pályaműveket, melyeket a versenyzőknek el is kell készíteniük a konyhában.

 

A versenyművek beküldési határideje 2016. március 7.

 

Az ételek elkészítésének várható időpontja 2016. március 19.

 

A versenyről bővebb információ kérhető Dr. Sándor Dénes tanár úrtól e-mail-ben: sandor.denes@uni-bge.hu, vagy személyesen az Oktató Kabinetben.

 


Solution by Sense/Net | Powered by Sense/Net ECM